Connect with us

Παναχαϊκή

«Σκύβουμε το κεφάλι, δουλεύουμε σκληρά» (Ολο το ρεπορτάζ από την έντυπη έκδοση της “Γ”)

Published

on

 

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μια μέρα μετά τοποθετήθηκε για τη βαριά ήττα της Παναχαϊκής από τον Ολυμπιακό

Μπορεί σε όλα τα φιλικά παιχνίδια ο Σούλης Παπαδόπουλος να συνήθιζε να κάνει άμεσα δήλωση με τη λήξη της αναμέτρησης ωστόσο την Τετάρτη το απόγευμα μετά τη βαριά ήττα άργησε κάποιες ώρες.

Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα και ο ίδιος δεν θα είχε καμία διάθεση μετά από ένα τόσο βαρύ σκορ να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση.

Αυτή ήρθε χθες το πρωί με τον προπονητή της Παναχαϊκής να ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο της Παναχαϊκής. Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι δεν είναι δικαιολογία ότι ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε παίκτες πρώτης γραμμής και ανέλαβε την ευθύνη γι’ αυτή την ήττα.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

Πάντως καλό είναι να γνωρίζουν και οι φίλαθλοι ότι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στη Σούπερ Λιγκ 2 όπως ο Ολυμπιακός Β’, ο Παναθηναϊκός Β’, η ΑΕΚ Β’ έχουν το δικαίωμα στην αρχική τους 11άδα να χρησιμοποιήσουν έναν συγκεκριμένο αριθμό παικτών πρώτης γραμμής. Εξάλλου και πέρυσι ο Ολυμπιακός και οι υπόλοιπες ομάδες κατά καιρούς χρησιμοποίησαν παίκτες πρώτης γραμμής στο πρωτάθλημα που επέστρεφαν από τραυματισμούς ή δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

ΕΞΙ ΣΟΥΤ, ΕΞΙ ΓΚΟΛ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Ο Ολυμπιακός προχθές δεν ήταν τίποτα τρομερό και αν νομίζει κανείς ότι τα ονόματα της πρώτης γραμμής ξεχώρισαν κάνετε μεγάλο λάθος. Περισσότερο αγγαρεία έκαναν παρά έπαιξαν μεγάλη μπάλα.

Κάκιστη ήταν η εικόνα των κοκκινόμαυρων που δεν είχαν τρεξίματα και απλά κοίταγαν τους αντιπάλους τους. Όπως και να έχει μια τέτοια ήττα ίσως ξυπνήσει κάποιους τώρα που είναι νωρίς.

Σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο Σούλης Παπαδόπουλος (εξάλλου το αναφέρει και στις δηλώσεις του) όπως και οι παίκτες. Αν οι ποδοσφαιριστές οι ίδιοι θεωρούν ότι σέβονται την προσωπικότητά τους τότε φταίει το ότι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε μεγαλύτερες κατηγορίες από αυτή της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά τι ανέφερε ο Σούλης Παπαδόπουλος στις χθεσινές τους δηλώσεις:

«Όταν δέχεσαι 6 γκολ δε μπορείς να πεις πολλά. Έστω και σε φιλικό είναι βαρύ το σκορ. Κατεβάζεις το κεφάλι και ζητάς συγγνώμη. Δεν έχει σημασία ούτε είναι δικαιολογία για εμάς ότι ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε παίκτες πρώτης γραμμής από την ανδρική ομάδα όπως ο Φορτούνης, ο Αγκιμπού, ο Κούτρης και άλλοι. Αν δεν μαρκάρεις, δεν τρέξεις, δεν έχεις τύχη γενικά για τίποτα. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για αυτά και στην προκειμένη περίπτωση είμαι εγώ. Σκύβουμε το κεφάλι, δουλεύουμε σκληρά και ζητάμε συγγνώμη στον κόσμο μας».

 

ΦΙΛΙΚΟ-ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΛΑΠΠΑ

Ως μια γιορτή το αντιμετωπίζουν στην περιοχή του Λάππα το φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:30 στο γήπεδο του Ατρόμητου με την Παναχαϊκή.

Μάλιστα αναφέρουν ότι αυτή η φιλική αναμέτρηση είναι τιμή για το σωματείο τους και θα βραβεύσουν κάποιους κοκκινόμαυρους. Παράλληλα η γενική είσοδος ανέρχεται στα 5 ευρώ.

 

Κ19: Ο Άρης νίκησε με 1-0 τους κοκκινόμαυρους

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσε η ομάδα της Κ19 της Παναχαϊκής στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League αλλά και στο Attica Cup που θα συμμετάσχει.

Ο έμπειρος τεχνικός Χάρης Ράντος επιδιώκει να κλείνει δυνατά φιλικά έτσι ώστε οι κοκκινόμαυροι να μάθουν να αντέχουν στις πιέσεις και ποσώς τον ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο στο φιλικό της Τετάρτης με τον Άρη Πατρών γνώρισε την ήττα με 1-0 με τον Μεντζελόπουλο να είναι ο σκόρερ των ερυθρόλευκων.

Οι παίκτες του Χ. Ράντου παρά την ήττα έδειξαν πολύ καλό ανταγωνιστικό πρόσωπο κάτι που ικανοποίησε τους ανθρώπους της Παναχαϊκής.

Η σύνθεση της Παναχαϊκής (Χ. Ράντος): Γεωργόπουλος, Ανδριακόπουλος, Γερολυμάτος, Σταυρόπουλος, Τασσόπουλος, Κατσαΐτης, Βατής, Κωστέλλος, Ντούνης, Διαμαντόπουλος, Παπαηλίου. Έπαιξαν και οι Τσιρίνης, Κάνιστρας, Νικολόπουλος, Σταθόπουλος, Κουραχάνης, Ξένος, Μαντάς, Μουρτζόπουλος, Cela.

 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Έρχεται ο ΟΦΗ για λογαριασμό των κοκκινόμαυρων

Στην Αγυιά θα βρεθεί στις αρχές Οκτωβρίου η ακαδημία του ΟΦΗ καθώς είναι προσκεκλημένη από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής προκειμένου να δοθούν φιλικές αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κοκκινόμαυρων:

«Έχουμε την τιμή το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου 2022 να φιλοξενήσουμε στην ακαδημία μας και στην πόλη μας την αντίστοιχη ακαδημία του ΟΦΗ για φιλικούς αγώνες στο γήπεδό μας στην Αγυιά.

Με εξαιρετική πίστη, εργατικότητα και αφοσίωση στο έργο μας συνεχίζουμε όλοι μαζί καθημερινά να φτάσουμε την ακαδημία μας εκεί που τις αξίζει. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξή σας! Τα καλύτερα έρχονται και θα είμαστε μαζί. Keep fight».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement