Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θρήνος στην Πάτρα για τον Δημήτρη Αλεξίου-Την Τετάρτη η κηδεία του

Published

on

Σοκ στην Πάτρα και στην Παραλία έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του 69χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Αλεξίου, στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στην Αρχαία Κόρινθο.

Ο 69χρονος επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και κοινωνικός. Επί σειρά ετών είχε πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα, έχοντας ανοίξει καταστήματα εστίασης στο κέντρο της αχαΐκής πρωτεύουσας.

Κατά το παρελθόν, είχε υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς είχε διατελέσει αντιδήμαρχος του πρώην δήμου Παραλίας επί δημαρχίας Ηλία Ζαχαρόπουλου, ενώ τελευταία ήταν από τους πρωτεργάτες της Επιτροπής Αγώνα για να μην γίνει το Πράσινο Σημείο στην Παραλία.

Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τον τόπο του, μαχόταν για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, και κυρίαρχαν ήταν άνθρωπος της προσφοράς.

Με τη σύζυγό του Πέπη απέκτησαν τρία παιδιά, τη Δήμητρα, Σταμάτη και Θράσο, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει τρία εγγόνια.

Το τραγικό συμβάν έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και γνωστούς και ιδιαίτερα όλη την Παραλία, που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο ένα επίλεκτο μέλος της.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 89ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες.

Στη συνεχεία, όπως αναφέρει το korinthosTV, οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα του, για να δει τί συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου οχήματος να ” καρφωθεί” στο δεύτερο όχημα. Ο οδηγός του τρίτου οχήματος βρήκε ακαριαίο θάνατο, μαζί με ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στο δεύτερο όχημα.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Η κηδεία του Δ. Αλεξίου θα γίνει την Τετάρτη στις 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Παραλίας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement