Connect with us

Μπάσκετ

Απόλλων Πατρών: Με το μυαλό στο Περιστέρι

Published

on

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του μπήκε ο Απόλλων, ενόψει του παιχνιδιού με το Περιστέρι που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο κλειστό της Περιβόλας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Ένα παιχνίδι που είναι εξίσου δύσκολο, όπως ήταν άλλωστε κι αυτό με την Καρδίτσα με τους παίκτες του Απόλλωνα να επιθυμούν να κερδίσουν τον αντίπαλό τους, έτσι ώστε να κάνουν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΝΙΚΗ
Στην μελανόλευκη ομάδα υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία κι ευελπιστούν ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν, αρκεί να βρεθεί στο πλευρό των αθλητών κι ο φίλαθλος κόσμος, όπως έγινε αφενός στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε αυτόν της περασμένης αγωνιστικής, έτσι ώστε να τους δώσουν «φτερά» για να επιτύχουν τον στόχο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Στο μεταξύ, η ΚΑΕ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Σαββάτου κι είναι οι εξής: «Στην Κερκίδα Α κοστίζουν 15 ευρώ. Στην Κερκίδα Β, Γ και Δ κοστίζουν 10 ευρώ. Υπάρχει και περιορισμένος αριθμός εισιτήριων που κοστίζει 5 ευρώ και αφορά μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολύτεκνους οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια με την επίδειξη της ανάλογης κάρτας. Οι ώρες που μπορούν οι φίλαθλοί μας να προμηθευτούν εισιτήρια, είναι οι εξής: -Στα γραφεία της ΚΑΕ (Κανάρη 15): Κάθε μέρα το πρωί (11-3) και το απόγευμα (6-9) εκτός της αργίας της 28ης Οκτωβρίου. Επίσης το πρωί (09.00-14.00) του Σάββατου. Στα γραφεία της ομάδας, στο κλειστό γήπεδο μας, στην Περιβόλα: Το πρωί (10.00-15.00) του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου. Στην πλατφόρμα Τicketmaster».
ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΛΑ
Όπως στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έτσι κι σε αυτό με το Περιστέρι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα. Σήμερα λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα, στην οποία και θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. της Π.Υ. αλλά και της μελανόλευκης ΚΑΕ.


Σε μια σημαντική χορηγία προχώρησε η ΚΑΕ Απόλλων κι αυτή
δεν είναι άλλη, από την πατρινή εταιρεία κρεάτων Carna
.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της μελανόλευκης ΚΑΕ, αναφέρει: «Η ΚΑΕ Απόλλων 1926 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την πατρινή εταιρεία κρεάτων Carna, μετά την απόφαση του ιδιοκτήτη της εταιρείας, Χρήστου Μιχαλάκου να ανανεώσει μετά από χρόνια τη συνεργασία του με την ομάδα ως χορηγός- ονομασίας. Έτσι, η εμπορική ονομασία της ομάδας για το 2022-2023 θα είναι «Απόλλων CARNA», με την οποία και θα αγωνιστεί στην Basket League, υποσχόμενη νέες κι ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις. Επειδή, το μότο της εταιρείας «CARNA» είναι πως «εσείς δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο», η αγορά κρεάτων επέλεξε και στο αθλητικό κομμάτι να δώσει το όνομά της στον καλύτερο! Ο Χρήστος Μιχαλάκος, σταθερά υποστηρικτής της ομάδας του Απόλλωνα, βρίσκεται κι εφέτος δίπλα του, στη νέα ελπιδοφόρα χρονιά, που το μόνο σίγουρο είναι πως θα χαρίσει σε όλο το φίλαθλο κόσμο μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες. Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων CARNA αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια τον επιχειρηματία, Χρήστο Μιχαλάκο, για την έμπρακτη στήριξή του, έχοντας κοινό παρανομαστή το όραμα να κατακτήσει ο σύλλογος την κορυφή. Η εταιρεία Carna είναι μία από τις πλέον γνωστές εταιρείες, διαθέτει στην Πάτρα τρία καταστήματα (1ο Κατάστημα: Ελευθερίου Βενιζέλου 227, 2ο Κατάστημα Ν.Ε.Ο. Πατρών- Αθηνών 204 και 3ο Κατάστημα Θερμοπυλών 53 & Αμερικής) τα οποία είναι φημισμένα για την ποιότητα των προϊόντων τους αλλά και την άμεση εξυπηρέτηση».

Ροή ειδήσεων

Advertisement