Connect with us

Αθλητισμός

Ανακοινώσεις από ΚΑΕ και Ερασιτέχνη Απόλλωνα για το θάνατο του Βασίλη Γεωργίου

Published

on

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Γεωργίου εξέδωσε χθες η ΚΑΕ Απόλλων η οποία και αναφέρει: «Η οικογένεια του Απόλλωνα θρηνεί τον χαμό ενός μεγάλου Απολλωνιστή!

Ο Βασίλης Γεωργίου έφυγε από τη ζωή και δεν υπάρχουν λόγια για να απαλύνουν τον πόνο της οικογένειάς μας. Το πένθος είναι βαρύ. Ο Βασίλης ήταν ένας από τους ανθρώπους που αγάπησε παθολογικά και πρόσφερε πολλά στον Σύλλογο σε δύσκολες εποχές. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον γιο του Σωτήρη. Καλό σου ταξίδι Βασίλη, θα σε θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και θα τιμούμε τη μνήμη σου».

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Γεωργίου εξέδωσε χθες ο Ερασιτέχνης Απόλλων η οποία και αναφέρει: «Θλίψη έχει σκορπίσει στην οικογένεια του Απόλλωνα η είδηση του θανάτου του Βασίλη Γεωργίου, ο οποίος έφυγε από την ζωή στα 86 του χρόνια. Το όνομα του Βασίλη Γεωργίου είναι συνδεδεμένο με τον Απόλλωνα, αφού το 1951 μεταγράφηκε από το Σκαγιοπούλειο στην ομάδα μας με την οποία αγωνίσθηκε ώς το 1959, όπου μαζί του κατακτήσαμε το τοπικό πρωτάθλημα του 1956 και του 1958. Οι δρόμοι μας όμως δεν χώρισαν επί της ουσίας ποτέ, επέστρεψε μετά από χρόνια και ανέλαβε προπονητικά την ομάδα, ενώ ήταν δίπλα μας σε καλές και κακές στιγμές σαν μοναδικός Απολλωνιστής. Σήμερα έφυγε ένα σημαντικός άνθρωπος στην ιστορία του Απόλλωνα, όπως ήταν ο Βασίλης Γεωργίου. Εκτός της σχέσης που είχε ο Βασίλης Γεωργίου με τον Απόλλωνα κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την «Θρυλική φωνή» στη ραδιοφωνική περιγραφή του κυπέλλου κυπελλούχων μπάσκετ του 1968 που έκανε για το ελληνικό ραδιόφωνο, όταν η ΑΕΚ κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Η «μελανόλευκη» οικογένεια εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του». Στο μεταξύ, συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ελληνική Καλαθοσφαιρική Ομοσπονδία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement