Connect with us

Αθλητισμός

LIVE: Παναχαϊκή-Αιγάλεω 1-0 (Τελικό)

Published

on

Δείτε LIVE μέσω του gnomip.gr την εξέλιξη αγώνα, ανάμεσα στην Παναχαϊκή και το  Αιγάλεω από το γήπεδο της Αγυιάς, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2 της περιόδου 2022-2023. Στην επιμέλεια της ιστοσελίδας είναι ο Τάσος Αγγελόπουλος και στο γήπεδο βρίσκεται ο Χαράλαμπος Γαλαριώτης.

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι από το γήπεδο της Αγυιάς και ο αγώνας ξεκίνησε.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

1΄Σουτ του Μπαστιάνου από καλή θέση ο Θεοδωράκης δεν είχε πρόβλημα.

Η Παναχαϊκή πιέζει το Αιγάλεω έχει την υπεροχή, αλλά το γκολ που θέλει δεν έχει έρθει.

18΄ Πλασέ του Αλεξόπουλου μέσα από την περιοχή, στη φάση βρέθηκε ο Μπούσης κι έστειλε την μπάλα κόρνερ.

20΄ Αναγκαστική αλλαγή του Καρλίτος, που δεν μπορεί να συνεχίσει.

20΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Λινάρδος, έξω ο Καρλίτος.

32΄Σουτ του Λινάρδου ο Μπούσης έβαλε την κόντρα και η μπάλα πέρασε κόρνερ.

40΄ Σουτ του Ν. Καρακλάιτς από καλή θέση η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς βρήκε το δοκάρι.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η αναμέτρηση Παναχαϊκή-Αιγάλεω μόλις άρχισε για το β΄ ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια αλλαγή στην σύνθεσή τους.

50΄ Κεφαλιά πάσα του Αλεξόπουλου για τον Μυτίδη, αυτός πρόλαβε τον Σικαλιά στην έξοδο με την μπάλα να περνά άουτ.

60΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Σκεντεράι έξω ο Χοτζάλι.

61΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Χαντί, έξω ο Τσιάρας.

66΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Κίτσαρης, έξω ο Σταματάκης.

Συμπληρώθηκαν 25 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, το Αιγάλεω με “επαγγελματική” άμυνα κρατά το “μηδέν”, καθώς η Παναχαϊκή πιέζει και η ώρα περνά.

72΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Τριμμάτης, έξω ο Αλεξόπουλος

72΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μπουρλάκης έξω ο Ν. Καρακλάιτς.

73΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μπεχλιβανόπουλος, έξω ο Μπούσης

73΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Βλάχος έξω ο Μπαστιάνος

73΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Βλαχομήτρος έξω ο Πατρινός

78΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Χαντί σουτ του Μυτίδη μέσα από την περιοχή 1-0.

Ο ρέφερι έδειξε εννέα λεπτά καθυστερήσεων στο παιχνίδι Παναχαϊκή-Αιγάλεω.

Και τέλος, Παναχαϊκή-Αιγάλεω 1-0. Καλό σας βράδυ. 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Χρ. Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λιποράσε, Τσακμάκης, Λαρέα, Τσιάρας (61΄Χαντί), Ν. Καρακλάιτς (72΄Μπουρλάκης), Κωνσταντακόπουλος, Καρλίτος (20΄λ. τρ. Λινάρδος), Αλεξόπουλος (72΄Τριμμάτης), Μυτίδης.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Χοτζάλι (60΄Σκεντεράι), Μπούσης (73΄Μπεχλιβανόπουλος), Φουρλάνος, Παπανικόλας, Σταματάκης (66΄Κίτσαρης), Πολυχρόνης, Δημούτσος, Τσιλιγκίρης, Πατρινός (73΄Βλαχομήτρος), Μπαστιάνος (73΄Βλάχος).

Διαιτητής είναι ο Βασίλης Στάμος από τον σύνδεσμο Ηλείας με βοηθούς τους Χαράλαμπο Χλεμπογιάννη (Φωκίδας) και Ρουσλάν Ισακωβίδη (Λακωνίας). Τέταρτος διαιτητής είναι ο Γρηγόρης Ρηγόπουλος (Ηλείας).

Δεύτερη φορά στην Πάτρα ο Στιβ Μπένετ

Φαίνεται ότι ενθουσιάστηκε με την παρουσία του στην Πάτρα, ο αρχιδιαιτητής Στίβεν Μπένετ, ύστερα από την πρώτη του εμφάνιση στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε την δεύτερη φορά επίσκεψη στην αχαϊκή πρωτεύουσα και σε αγώνα της κοκκινόμαυρης ομάδας ομάδας, αυτή τη φορά κόντρα στο Αιγάλεω.

Βραβεύονται Πλιάτσικας και Αυγερινόπουλος

Πριν την έναρξη του αγώνα Παναχαϊκή-Αιγάλεω, θα τιμηθούν από την ΠΑΕ δύο ποδοσφαιριστές της παλιάς «φρουράς» της κοκκινόμαυρης ομάδας κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Γρηγόρη Πλιάτσικα και Σωτήρη Αυγερινόπουλο.

Στο γήπεδο φίλαθλοι του Αιγάλεω

Πριν από λίγο έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο και φίλαθλοι του Αιγάλεω, που αν μη τι άλλο δεν είναι και λίγοι, που ήρθαν από την Αθήνα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Δύο πρώην κοκκινόμαυροι αντίπαλοί της

Δημήτρης Πολυχρόνης και Σπύρος Φουρλάνος παίζουν απέναντι στην  Παναχαϊκή ως αντίπαλοι φορώντας τώρα τη φανέλα του Αιγάλεω.

Έκρυθμη η κατάσταση στο γήπεδο της Αγυιάς  

Οι φίλαθλοι του Αιγάλεω με την επίτευξη του τέρματος από την Παναχαϊκή, άρχισαν να εκσφενδονίζουν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο, με τον Πέτρο Σταθάκη να πηγαίνει προς τη δική τους πλευρά. Έφυγαν και καπνογόνα από τους φιλάθλους του Αιγάλεω προς τους αντίστοιχους της Παναχαϊκής κι ένα εξ αυτών, βρήκε το μπουφάν φίλαθλου, που έπιασε φωτιά. Στο γήπεδο βρίσκονται δύο διμοιρίες των ΜΑΤ με την κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου. Ενώ άνθρωποι από τον πάγκο του Αιγάλεω κάνουν διάφορες χειρονομίες προς τους φιλάθλους.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος κινήθηκε προς τον πάγκο του Αιγάλεω και οι ψυχραιμότεροι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Με τα μπουκάλια από τους φιλάθλους του Αιγάλεω να πέφτουν βροχή. Ο ρέφερι άρχισε να βγάζει κάρτες. Ο αγώνας επαναρχίζει ύστερα από την 5λεπτη διακοπή.

*Ο επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή έτσι ώστε η φυσούνα να τραβηχτεί πιο κοντά στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να αποφύγουν οι παίκτες τα διάφορα αντικείμενα.

Η ένταση συνεχίζεται και με τη λήξη, ωστόσο οι ψυχραιμότεροι τους ηρεμούν και άπαντες πηγαίνουν στα αποδυτήρια. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Χαντί αγκάλιασε παίκτες του Αιγάλεω. Ο Σπύρος Φουρλάνος, χαιρέτησε τον Αηδόνη, που βρίσκονταν παλαιότερα ως υπεύθυνος στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement