Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μονόδρομος το «τρίποντο»

Published

on

 

Η Παναχαϊκή φιλοξενεί σήμερα (14:45) στην Αγυιά το Αιγάλεω για την 6η αγωνιστική της Super League 2

 

Ένας και μόνο είναι ο στόχος των κοκκινόμαυρων στο σημερινό εντός έδρας ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League 2 με το Αιγάλεω, η νίκη.

Η Παναχαϊκή έχοντας όλα τα «όπλα» στην φαρέτρα της θέλει την κατάκτηση των τριών βαθμών έτσι ώστε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αντίπαλος μετράει πολλές ήττες στην Πάτρα αλλά δεν παύει να είναι και επικίνδυνος.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε ότι: «Παίζουμε στο σπίτι μας και οι νίκες είναι μονόδρομος». Επίσης ανέφερε ότι η ομάδα αυτή την φορά είχε αρκετές ημέρες για να δουλέψει και είναι πανέτοιμη για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσον αφορά τον αντίπαλο επισήμανε ότι είναι δυνατός και δέχεται δύσκολα γκολ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΣΜΩΣΕΙ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέφερε επίσης ότι όλοι στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο έχουν πεισμώσει από την ήττα στην Ηλιούπολη και αυτή την φορά θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη έχοντας συγκέντρωση και υπομονή στο παιχνίδι τους.

ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ

Σε έναν πόλεμο υπάρχουν και οι απώλειες όπως ανέφερε ο έμπειρος προπονητής και ζητάει την στήριξη του κόσμου στην Αγυιά για να βοηθήσει τους κοκκινόμαυρους. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί απογοητεύτηκαν από την ήττα στην Ηλιούπολη όμως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Καλό είναι να βρεθούν στην Αγυιά και να τους στηρίξουν σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς.

ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΝΙΛΤΙΝΙΟ

Το ρεπορτάζ της Παρασκευής ανέφερε ότι ο Νιλτίνιο μπήκε κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα ωστόσο με τα λεγόμενα του προπονητή,  Σούλη Παπαδόπουλου, δεν θα είναι διαθέσιμος.

Το ευχάριστο όμως είναι ότι ο Νέστορας Μυτίδης είναι πανέτοιμος να βοηθήσει στη γραμμή κρούσης που δείχνει να έχει πρόβλημα η Παναχαϊκή.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Παπαδόπουλος είναι οι εξής: Χ. Θεοδωράκης, Κολοβούρης, Λιποράσε, Ρουγκάλας, Στεργίδης, Τοπάλ, Τσακμάκης, Λαρέα, Λινάρδος, Τσιάρας, Π. Καρακλάιτς, Χαντί, Ν. Καρακλάιτς, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Κάρλος, Αλεξόπουλος, Κέρη, Τριμμάτης, Μυτίδης, Ζυγκερίδης, Μαραθωνίτης.

 

Τιμάει την ιστορία της

Συνέχεια θα έχουμε σήμερα στις βραβεύσεις ποδοσφαιριστών που είναι η ιστορία της Παναχαϊκής. Στο ημίχρονο της αναμέτρησης με το Αιγάλεω η διοίκηση θα τιμήσει τον Γρηγόρη Πλιάτσικα που αγωνίστηκε την περίοδο 1969-1975 και τον Σωτήρη Αυγερινόπουλο (1969-1975).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ πρόκειται για δύο σημαντικά ονόματα στο χώρο του ποδοσφαίρου που έχουν συνεισφέρει ο καθένας τους ξεχωριστά, εκπροσωπώντας επάξια τη φανέλα της ομάδας μας.

 

 

SL2: Μόνο ντροπή

Η Κηφισιά με ένα μέτρο οφσάιντ νίκησε στο 98΄

Απίστευτα πράγματα στο πρωτάθλημα της Super League 2 με την Κηφισιά να παίρνει τη νίκη στο 97’ με γκολ ντροπή.

Όποιος είδε το τέρμα που σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Μαζουλουξής θα καταλάβει το νέο διαιτητικό σκάνδαλο υπέρ της Κηφισιάς.

Μάλιστα άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Παναχαϊκής η οποία φυσικά δεν ανέφερε ονόματα: «Τελικά, είχανε δίκιο οι φίλοι μας τόσο από τον αθλητικό χώρο όσο και από τον πολιτικό χώρο που μας είχαν προειδοποιήσει, ότι δεν υπάρχει ελπίδα… αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα, τελευταία! ΥΓ.: To be continued».

Να θυμίσουμε ότι διαιτητής ήταν ο Πουλόπουλος (Πειραιά) με βοηθούς τους Κοττόρο (Δωδεκανήσου), Πριονά (Εύβοιας).

 

Ηρόδοτος-Καλλιθέα 1-2

Νίκη με ανατροπή

Η Καλλιθέα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά επικράτησε 2-1 του Ηρόδοτου εκτός έδρας.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν στο 51’ μετά από γέμισμα του Σαντάνα, ο Σαρρής στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του, κάνοντας το 1-1 και με την συμπλήρωση μιας ώρας ο Λουκίνας έκανε το 1-2. Ο Ηρόδοτος είχε προηγηθεί με τον Έλιο Τζούνιορ.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement