Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο “αντίο” στον Παναγιώτη Τζένο-ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ-Ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρετισε τον Αχαιό δημοσιογράφο

Published

on

Σε κλίμα βαρύτατης οδύνης τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του δημοσιογράφου – Γενικού Διευθυντή Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 47 μόλις ετών το βράδυ της Κυριακής.

Ο κόσμος με ένα χειροκρότημα και με δάκρυα συνόδευσε στο τελευταίο του ταξίδι έναν δυναμικό δημοσιογράφο, ο οποίος άφησε την σφραγίδα του στα Παραπολιτικά.

Στην αχαϊκή Πρωτεύουσα παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, για να τον αποχαιρετίσουν και να τιμήσουν τη μνήμη του ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης,  ο Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και στελέχη των αθηναϊκών ΜΜΕ, δικηγόροι, συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος καθώς επίσης εκπρόσωποι αρχών της περιοχής μας.

Δεκάδες στεφάνια απέστειλαν ο πολιτικός κόσμος της χώρας, εκπρόσωποι αρχών, φορέων, δημοσιογραφικών ομίλων και η ομάδα του Ολυμπιακού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλής, ο Πρόεδρος και το ΔΣ. του Ο.Σ.Φ.Π.

 

 

 

 

 

 

 

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Αρ. λογαριασμού:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR3201103640000036455809008
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΚΕΛΛΑΡΙΑΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement