Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Με… σπασμένα φρένα η Λειψία, αφεντικό στο «ΣΕΦ» ο Ολυμπιακός

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Για την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Μακάμπι και φιλοδοξεί να πάρει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στην Μπουντεσλίγκα, η… φουριόζα Λειψία υποδέχεται την αποδεκατισμένη Στουτγάρδη.

Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικά για στοιχημα μπομπες!

  1. Ολυμπιακός – Μακάμπι (21:30)

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης, που τον έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας της EuroLeague (μέχρι την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής). Η ομάδα του Μπαρτζώκα τα είδε… όλα στο πρωτάθλημα από το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, όμως κατάφερε να κερδίσει στο φινάλε και διατηρήθηκε αήττητη, αλλά και στην κορυφή της Basket League. Για τη Μακάμπι, το αποψινό είναι το πρώτο από μια τριάδα αγώνων εκτός έδρας. Άσχημα τα μέχρι στιγμής δείγματα, μετράει 8 ήττες σε 10 εξόδους. Λείπει ο κομβικός Λορέντζο Μπράουν. Ο Ολυμπιακός έχει βάλει… κάτω στο «ΣΕΦ» και καλύτερες ομάδες από τη Μακάμπι, μάλιστα συνήθως όταν κερδίζει το κάνει με… στυλ.

➥ Ζόρικα τα πράγματα για τη Μακάμπι χωρίς τον Μπράουν, πάμε στον άσο με χάντικαπ 7.5 πόντων, σε απόδοση 1.87.

 

  1. Λειψία – Στουτγάρδη (21:30)

Η Λειψία ήταν εκπληκτική στο 6-1 με τη Σάλκε, εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Μπάγερν και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους 4 βαθμούς. «Τρέχει» αήττητο σερί 15 αγώνων (12-3-0). Σταθερά εκτός ο ηγέτης Ενκουνκού. Η Στουτγάρδη έφερε μια «χορταστική» ισοπαλία 2-2 με τη Χόφενχαϊμ. Σε επαφή με την επικίνδυνη ζώνη, είναι εκτός αυτής χάρη στην ισοβαθμία. Αρκετές οι απουσίες της απόψε, μεταξύ των οποίων ο Μαυροπάνος. Δεν μπορεί να κοντράρει τη Λειψία η Στουτγάρδη.

➥ Το ποντάρισμα θα πάει στον άσο με χάντικαπ -1.25, σε απόδοση 1.93.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+


Ροή ειδήσεων

Advertisement