Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ο Εμίρης του Μπατάρ με τη συνοδεία των Στρατηγών στο κατάστημα “Dur” στην Αγ. Νικολάου

Published

on

Ένα ξεχωριστό δρώμενο με σατιρικό περιεχόμενο με την “υπογραφή” των Στρατηγών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πάτρα δίνοντας καρναβαλικό χρώμα στην πρωτεύουσα του κεφιού.  Με σατιρική διάθεση, ήχους, χαμόγελα και εξαιρετικές εμφανίσεις γνωστοί Πατρινοί συμμετείχαν στο δικό τους καρναβάλι!

 

Στην Πάτρα κατέφθασαν μετά από την πρόσκληση των Στρατηγών και παραβρέθηκαν στις γεωτρήσεις που έγιναν στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, για την εξόρυξη:  1. Αρωματικών Υδρογονανθράκων και  2. Ευγενών Αερίων, ο Εμίρης του Μπατάρ και η Έυα…ζαμαι κορωπι, η Σοράγια (αυτοπροσώπως)  με την συνοδεία του  Σάχη, οι οποίοι επί των επισήμων οχημάτων συνόδευσαν το πλοίο γεωτρύπανο της εταιρείας  ΚΛΑΙΩ-PATRAS OIL LIMITED.

Ως ακόλουθοι, Στρατηγοί των Εμιράτων και Κυρίες των τιμών, παραστάθηκαν για την προστασία και συνοδεία των υψηλών προσκεκλημένων.

Μετά το τέλος των εξορύξεων, οι επίσημοι προσκεκλημένοι χαιρέτισαν και έκαναν δηλώσεις από τον εξώστη του γνωστού κεντρικού καταστήματος της πόλης.

Ο Ταγματάρχης πυροτεχνουργός Μπάμπης ο Καραφωτιάς με φλογοβόλα πρότεινε λύσεις για  το ενεργειακό πρόβλημα της πόλης…. ενώ καμία ασφαλιστική εταιρεία δεν δέχθηκε να τον ασφαλίσει.

Υπενθυμίζουμε πως ο ναύτης του ναυτικού με εντολή του Στρατηγείου έχει εκδώσει NAVTEX, για την απαγόρευση της παρουσίας εχθρικών σκαφών,  στην περιοχή των γεωτρήσεων, το διάστημα από 12 έως τις 3 το μεσημέρι.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement