Connect with us

Οικονομία

COMPO EXPERT: Επέκταση του εργοστασίου στην Πάτρα

Published

on

Επιπλέον χώρο στη Βιομηχανική Ζώνη αποκτά η COMPO EXPERT Ελλάς με την ολική εξαγορά και επέκταση του εργοστασίου στην Πάτρα.

Η εξαγορά, σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διευθυντή Group Παναγιώτη Χαμακιώτη, θα επιταχύνει ειδικά για τους πελάτες της στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, τη μεγάλη δυναμική στη λειτουργία της και θα στηρίξει περαιτέρω την ανάπτυξη της εταιρείας.

«Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς του εργοστασίου της Πάτρας με τον επιπλέον χώρο στη Βιομηχανική Ζώνη που πρόσφατα αποκτήσαμε, έχουμε υλοποιήσει για άλλη μια φορά τη δέσμευσή μας για μεγιστοποίηση της αξίας και των υπηρεσιών προς τους συνεργάτες μας και συνεχίζουμε να επενδύουμε σημαντικά και με πράξεις στην χώρα μας!» τονίζει ο Παναγιώτης Χαμακιώτης Περιφερειακός  Διευθυντής EMEA του COMPO EXPERT Group.

«Αυτή η στρατηγική κίνηση θα προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες στους υπάρχοντες αλλά και στους νέους πελάτες μας, καθώς θα είμαστε σε ισχυρότερη θέση να παρέχουμε ανταγωνιστικές υπηρεσίες και να επενδύσουμε σε προηγμένες τεχνολογίες για την ανάπτυξη καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων στο εργοστάσιο» επισημαίνει τονίζοντας ακόμη ότι «το επόμενο βήμα είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του εργοστασίου και η αναμόρφωση της παραγωγικής διαδικασίας σε κλίμακα και με νέες επενδύσεις για την περαιτέρω βελτίωση της παραγωγικότητας και της ποιότητας μας».

«Με λίγα λόγια, είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη και πιστεύω ότι το εργοστάσιο της Πάτρας θα αποτελέσει έναν ακόμη ισχυρό πυλώνα στην κουλτούρα της εταιρείας» καταλήγει.

Ροή ειδήσεων

Advertisement