Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Τοπική αγορά

Ενδυνάμωση συνεργασίας με το ΚΕΚ της ΟΕΒΕΣΝΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συνεργατικό πνεύμα έγινε η συνάντηση μεταξύ ΓΣΕΒΕΕ και του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας της Π.Δ.Ε. Φωκίωνα Ζαΐμη  με σκοπό να επιλυθούν ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και βιοτέχνες επί σειρά ετών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 1 Μαρτίου με τον Υπεύθυνο του ΚΕΚ/ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας  Δημήτρη Νικολακόπουλο και τον Προϊστάμενο του ΚΕΚ/ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας Αλέξη Πλέσσια.

Στην συνάντηση ο κ. Νικολακόπουλος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα έργα και τις μελέτες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στα πεδία της Παρακολούθησης του Οικονομικού Περιβάλλοντος, της Επιχειρηματικότητας, της Επαγγελματικής Κατάρτισης & Δια Βίου Μάθησης, της Διάγνωσης αναγκών δεξιοτήτων και επαγγελμάτων, καθώς και για τις δράσεις του Ινστιτούτου που στοχεύουν στην ενδυνάμωση της ΓΣΕΒΕΕ και των μελών της.

Από την πλευρά του ο κ. Ζαΐμης εξέφρασε τη βούληση του αλλά και την ετοιμότητα της Π.Δ.Ε για την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Φορέων και τη συνεργασία τους σε κοινά πεδία ενδιαφέροντος και ειδικότερα στο σχεδιασμό εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης που θα προκύψουν στο μέλλον με βάση τα πορίσματα και τις ανάγκες της αγοράς.

Ο κ. Ζαΐμης τόνισε: «Όπως γνωρίζετε τα απλά είναι και τα πιο δύσκολα! Εμείς,  ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, πιστεύουμε στις συνεργασίες και στα οφέλη που προκύπτουν μέσα από συζητήσεις, εργασία και μελέτη. Αυτό επιθυμούμε και με τη ΓΣΕΒΕΕ του Παραρτήματος Πάτρας, που  αντιπροσωπεύει το ουσιαστικότερο και πιο ζωντανό κομμάτι του οικονομικού ιστού της χώρας, των Μικρομεσαίων επιχειρηματιών».

Στη συνάντηση έλαβε μέρος και ο Συντονιστής της Συμμαχίας για την Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα (ΣΕΑΔΕ), κ. Μπαρμπούνης Δημήτρης.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement