Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τζάστιν Μπίμπερ: Αποσύρεται από τη μουσική

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο «πρίγκιπας της ποπ», Τζάστιν Μπίμπερ, είναι έτοιμος να πάρει τα λεφτά και να βγει στη… σύνταξη σε ηλικία μόλις 29 ετών!

Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline.com, το παιδί – φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, έχει περιουσία περί τα 200 εκατομμύρια δολάρια και πηγές ανέφεραν ότι θέλει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και την καριέρα του, μαζί με την 26χρονη σύζυγό του, μοντέλο, Χέιλι Μπίμπερ.

«Ο Τζάστιν δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η φήμη του τον βαραίνει πολύ» αποκάλυψε φίλος του, προσθέτοντας ότι: «Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη».


Παρά το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε, ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα παραπάνω. Αν όμως, κρίνει κανείς από τις τελευταίες συναυλίες του, τις οποίες ακύρωσε, ίσως η απάντηση στο ερώτημα αν θα συνεχίσει την καριέρα του, να μην είναι ενθαρρυντικό για τους φαν του.

Ακύρωνε τη μία συναυλία μετά την άλλη
Επικαλούμενος προβλήματα υγείας, ο Μπίμπερ τερμάτισε ξαφνικά πέρυσι, την παγκόσμια περιοδεία του Justice World Tour, κάνοντας λόγο για προβλήματα υγείας και εξάντληση.

«Ο Τζάστιν αισθάνεται ότι η πίεση της μουσικής βιομηχανίας δεν του κάνει καλό. Θέλει απλώς να εξαφανιστεί με τη Χέιλι και να απολαύσει τα χρήματά του» αποκάλυψε άλλη πηγή.

Bieber__1_

Νωρίτερα, τον Μάρτιο , ο Μπίμπερ  ακύρωσε την πιο πρόσφατη συναυλία του, προκαλώντας θυμό στους φαν του.

Πληροφορίες της DailyMail αναφέρουν, πως δεν ήταν στην πραγματικότητα δική του απόφαση, αλλά μια επείγουσα σύσταση από τους γιατρούς του.

Πηγές κοντά στον τραγουδιστή αναφέρουν ότι για ακόμη μία φορά ο λόγος που οι γιατροί τον ώθησαν στο να μην πραγματοποιήσει την παγκόσμια περιοδεία του, έχει να κάνει με τη συνεχιζόμενη μάχη του με το σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ.

«Ο Τζάστιν είναι εύθραυστος και έχει εξαντληθεί τον τελευταίο καιρό. Του είπαν ότι αυτό έπρεπε να συμβεί και δεν του έμεινε άλλη επιλογή» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του 29χρονου ποπ σταρ.

Σύμφωνα με την πηγή «αισθάνεται απαίσια γι’ αυτό. Γνωρίζει ότι επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους που πραγματικά στηρίζονται πάνω του και έχει δεσμευτεί να βεβαιωθεί ότι όλοι τους είναι καλά».

Το άτομο αυτό ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο διάστημα η επιδείνωση της υγείας του έχει ανησυχήσει την οικογένειά του και τη σύζυγό του, Χέιλι Μπίμπερ.

«Για τόσα πολλά χρόνια, ο Τζάστιν ένιωθε ότι τίποτα δεν μπορούσε να τον βλάψει. Αλλά μετά την αρρώστια, του έγινε τόσο σαφές ότι δεν είναι» είπε.

Όταν ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ράμσεϊ Χαντ
Τον Ιούνιο του 2022, ο Μπίμπερ μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram, ότι παρέλυσε το μισό του πρόσωπο λόγω του συνδρόμου Ράμσεϊ Χαντ.

Το Ράμσεϊ Χαντ προκαλείται από έναν ιό στο νεύρο του προσώπου που οδηγεί σε παράλυση, σύμφωνα με το NHS. Λιγότεροι από τους μισούς ασθενείς θα αναρρώσουν πλήρως, λέει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος ανέβασε βίντεο, δείχνοντας μάλιστα, στην κάμερα πως δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι όπως και να κουνήσει τη δεξιά πλευρά του προσώπου.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ροή ειδήσεων

Advertisement