Connect with us

Lifestyle

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Published

on

Σαν βόμβα έχει σκάσει στον χώρο της σόουμπιζ η είδηση πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από τρία χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει μαζί ένα παιδί.

Ο χωρισμός των δύο ηθοποιών, που αυτή την περίοδο συνεργάζονται στο θέατρο, δεν είναι εύκολος και προτεραιότητά τους παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης.

Εδώ και τρεις μήνες μάλιστα δεν μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη, ενώ εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεχωριστά καμαρίνια για την παράσταση «Photograph 51», στην οποία πρωταγωνιστούν.

Παρόλα αυτά, έχουν παραμείνει διακριτικοί χωρίς να πυροδοτήσουν την κατάσταση περισσότερο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife, η κρίση στη σχέση του ζευγαριού ήρθε μετά τον αγώνα που έδωσε η Λένα Δροσάκη με το κίνημα #metoo και κατά τη διάρκεια της δικής για την υπόθεση Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός είναι ένα από τα πρόσωπα που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στάθηκε στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Τάκη Τζαμαργιάς μίλησε στην Real Life και μεταξύ άλλων δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα. Έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και ίσως αυτή η συσσωρευμένη ένταση να τους δημιούργησε πρόβλημα. Τόσο ως ζευγάρι, αλλά και ως επαγγελματίες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση έχουν άψογη συνεργασία. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι οριστικό χωρισμό και να καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα».

IN.GR

Ροή ειδήσεων

Advertisement