Connect with us

Ελλάδα

Τροχαίο με διανομέα στα Χανιά: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο στον οδηγό του ΙΧ

Published

on

Εξελίξεις υπάρχουν για το τροχαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη (19/4) το μεσημέρι στην περιοχή του Βαμβακόπουλου στα Χανιά. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον 46χρονο οδηγό του ΙΧ που χτύπησε το μηχανάκι του διανομέα, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και θα οδηγηθεί σε Εισαγγελέα και ανακριτή την Πέμπτη (20/4).

Συγκλονιστικό ήταν και το βίντεο, το οποίο δείχνει καρέ – καρέ το τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού, στο ύψος του Βαμβακόπουλου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ένα μίνι φορτηγάκι, πέφτει στον προπορευόμενο μηχανάκι που οδηγούσε διανομέας και χωρίς να κόψει ταχύτητα τρέπεται σε φυγή.

Πάντως τα νέα είναι ευχάριστα για τον 53χρονο διανομέα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά όπως φαίνεται (αν και είναι κρίσιμη η τρέχουσα ημέρα) δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι μεταξύ του οδηγού του οχήματος και του διανομέα φαίνεται να υπάρχει διαμάχη για μια παλιά προσωπική τους υπόθεση η οποία αποκαλύφθηκε πριν από περίπου μισό χρόνο. Αυτά τα δεδομένα εξετάζουν και οι Αρχές και θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις για να αποδοθεί δικαιοσύνη

Ροή ειδήσεων

Advertisement