Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέα παγκόσμια διάκριση για το ελαιόλαδο «Castello del Barone»

Published

on

Νέα χρυσή διάκριση εξασφάλισε λίγο πριν το Πάσχα στο ελαιόλαδο «Castello del Barone», εκλεκτό αγουρέλαιο της εταιρίας «RANIS EVOO». Το ελαιόλαδο ξεχώρισε ανάμεσα σε 538 ετικέτες, από 23 διαφορετικές χώρες που έλαβαν μέρος στον πλέον απαιτητικό διεθνή διαγωνισμό JOOP (Japan Olive Oil Prize) 2023, λαμβάνοντας χρυσό μετάλλιο.

Πρόσφατα ο «βαρόνος του αγουρέλαιου» το «Castello del Barone» σκαρφάλωσε μια ακόμη κορυφή του κόσμου, εξασφαλίζοντας το χρυσό μετάλλιο στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδουτων ΗΠΑ «NYIOOC 2023».

Το «Castello del Barone Collector’s edition είναι αγουρέλαιο πολύ πρώιμης συγκομιδής (τέλη Σεπτεμβρίου) από την περιοχή της Χαλανδρίτσας, ψυχρής έκθλιψης, επεξεργασία η οποία λαμβάνει χώρα στο Ελαιοτριβείο της Οικογενείας Σπηλιωτόπουλου που βρίσκεται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο ιδρυτής της εταιρίας, γεωπόνος, Σπύρος Αναγνωστόπουλος τόνισε ότι ήδη το ελαιόλαδο έχει αποκτήσει φανατικούς καταναλωτές σε αρκετές χώρες του κόσμου και η παρουσία στην Ιαπωνία είναι μια ακόμη ευκαιρία για να διακριθεί η ποικιλία «Πατρινή» κουτσουρελιά με τις ευεργετικές ιδιότητες αυτής της σπάνιας ποικιλίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement