Connect with us

Ελλάδα

Εκλογές 2023 – Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά, ενώ ο Τσίπρας με την Πρωταπριλιά

Published

on

Στην Κηφισιά βρέθηκε σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ομιλία του ζήτησε από τους πολίτες ψήφο αυτοδυναμίας και εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι λέει ψέματα στους πολίτες.

«Η ΝΔ είναι με την Πρωτομαγιά και ο κ. Τσίπρας με την Πρωταπριλιά. Από ψέματα άλλο τίποτα. Έμεινε ένα μήνα πίσω” δήλωσε με έμφαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστίζει πάνω από 70 δισ. και οδηγεί σε νέα χρεοκοπία την χώρα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ είναι πλήρως κοστολογημένο και δεν παραβιάζει τη δημοσιονομική ισορροπία, ενώ τόνισε ότι η νίκη της ΝΔ στις εκλογές θα οδηγήσει στην επίτευξη της επενδυτικής βαθμίδας.

«Η χώρα θα αποκτήσει επενδυτική βαθμίδα την επόμενη ημέρα που η ΝΔ θα καταγάγει νίκη στις εκλογές. Γιατί χρειαζόμαστε σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα συνεχίσει τη δουλειά με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά.

«Το 2023 δεν είναι 2015. Οι πολίτες έπαθαν και έμαθαν. Δεν θέλουν δεύτερη φορά τη συμφορά, θα δώσουν δεύτερη εντολή στην προκοπή, συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και δεσμεύτηκε ότι η επόμενη 4ετία με κυβέρνηση τη ΝΔ θα είναι η 4ετία με καλύτερους μισθούς.

Δείτε φωτογραφίες 

omilia-mitsotaki-6
omilia-mitsotaki-5
omilia-mitsotaki-4
omilia-mitsotaki-2

Ροή ειδήσεων

Advertisement