Connect with us

Ερασιτεχνικό

Διασταυρώνουν τα ξίφη τους Παναιγιάλειος και Πανμοβριακός

Published

on

Παναιγιάλειος και Πανμοβριακός δίνουν σήμερα (17:00) την πρώτη μάχη του τελικού των μπαράζ ανόδου

Πανέτοιμοι Παναιγιάλειος και Πανμοβριακός για να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον πρώτο τελικό που θα διεξαχθεί σήμερα (17:00) στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Ο ιστορικός Παναιγιάλειος θέλει εντός έδρας να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική. Αντίθετα ο Πανμοβριακός θέλει να πάρει ό,τι καλύτερο στον πρώτο αγώνα στο Αίγιο έτσι ώστε στη ρεβάνς της Κυριακής στον Ριόλο να έχει το πάνω… χέρι.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ομάδα του Γιώργου Λαγού θέλει να γράψει… για δεύτερη φορά ιστορία όπως είχε κάνει και την περίοδο 2017/2018 που κατέκτησε το πρωτάθλημα και πήρε το εισιτήριο για την παρθενική του εμφάνιση στη Γ’ Εθνική, αντίθετα η Μαύρη Θύελλα θέλει να επαναλάβει ό,τι και τη σεζόν 2019/2020. Στη διάθεσή του ο έμπειρος τεχνικός του Πανμοβριακού δεν θα έχει τον Μάριο Παναγιωτόπουλο που αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ένας παίκτης-κλειδί όπως φάνηκε στους δύο ημιτελικούς καθώς στο πρώτο παιχνίδι ήταν η χρυσή… αλλαγή που έδωσε τη νίκη στον Πανμοβριακό κόντρα στον Άρη Πατρών ενώ στον δεύτερο ημιτελικό ήταν αυτός που με δική του ενέργεια δημιουργήθηκε το γκολ στα Προσφυγικά από τον Δημητρακόπουλο.

ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Όπως και να έχει ο Πανμοβριακός θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θέλοντας να γράψει ξανά τη δική του ιστορία στον ποδοσφαιρικό «χάρτη». Από την άλλη το συγκρότημα του Θόδωρου Ανδριόπουλου σίγουρα πιο έμπειρο θέλει να τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ

Διαιτητής της συνάντησης στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι θα είναι ο έμπειρος Κώστας Ανδριανός με βοηθούς την Αλεξία Σπυροπούλου και τον Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΟΒΑΣΗ

Η διοίκηση του Πανμοβριακού Ριόλου έχει ναυλώσει λεωφορείο για να έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της. Ο 12ος παίκτης σε μια ομάδα είναι ο κόσμος της και ο Πανμοβριακός το έδειξε και στο εκτός έδρας ματς στα Προσφυγικά με τον Άρη Πατρών καθώς 300 περίπου φίλοι της ομάδας έδωσαν βροντερό «παρών».

 

Β. Γκάτσης: «Όλη η χρονιά σε δύο αγώνες…»

Ο έμπειρος επιθετικός του Παναιγιάλειου Βαγγέλης Γκάτσης, μιλώντας στη «Γ» για τον σημερινό πρώτο τελικό, είπε: «Έφτασε η ώρα λοιπόν για την οποία δουλεύαμε και περιμέναμε από τον Αύγουστο που ξεκίνησε η προετοιμασία. Ένας τελικός διπλός, μα τελικός, παίζουμε όλη τη χρονιά σε δύο παιχνίδια με έναν αντίπαλο άξιο και δυνατό». Και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και θα αντεπεξέλθει η ομάδα και στους δύο αυτούς αγώνες ώστε να διεκδικήσει στη συνέχεια την επάνοδό της στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι τελικοί με υγεία σε όλους μας». Ερωτώμενος πώς θα νιώσει που θα παίξει κόντρα σε δύο παλαιούς του συμπαίκτες, τους Νιφορόπουλο και Κουραχάνη, ανέφερε: «Όσον αφορά τους παλιούς μου συμπαίκτες, έχουμε συνηθίσει πλέον να παίζουμε αντίπαλοι με φίλους, δύο παιχνίδια αντίπαλοι και μετά η ζωή συνεχίζεται».

 

Γ. Κοκκίνης: «Θα είναι παιχνίδια κλειστά με πάθος και δύναμη»

Ο αρχηγός του Πανμοβριακού Γιώργος Κοκκίνης μίλησε στη «Γ» για τον σημερινό πρώτο τελικό τονίζοντας: «Καταρχήν θα ήθελα να δώσω για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες, προπονητές, διοίκηση, κόσμο. Αυτό που έχουμε καταφέρει φέτος δεν έχει προηγούμενο, αλλά οι χαρές και τα πανηγύρια τελείωσαν προχθές. Έχουμε αλλά δύο σημαντικά παιχνίδια και δύσκολα θα παίξουμε αύριο (σ.σ. σήμερα) σε μια δύσκολη έδρα και με έναν μεγάλο αντίπαλο. Υπάρχει κούραση σίγουρα και για τις δύο ομάδες και είναι λογικό, γιατί έχουμε εδώ και έναν μήνα που παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή και μην ξεχνάμε ότι έχουμε και τις δουλειές μας. Θα είναι ένα παρά πολύ δύσκολο παιχνίδι το σημερινό, αλλά δόξα τω Θεώ όπως είχα πει και πριν από τους αγώνες με τον Άρη η ομάδα έχει πολλή εμπειρία που μπορεί να τα διαχειριστεί». Και πρόσθεσε: «Μας έχει αναλύσει ο προπονητής μας τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου και εκεί θα εστιάσουμε, θεωρώ πως θα είναι δύο κλειστά παιχνίδια με πολύ πάθος και δύναμη και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας». Και κατέληξε: «Από την πλευρά μας έχουμε καλή ψυχολογία, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, οι πιθανότητες πλέον είναι 50-50, εύχομαι να γίνουν δύο παιχνίδια- γιορτή και ο καλύτερος να πάρει το πρωτάθλημα».

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement