Connect with us

Lifestyle

Ηλίας Κωνσταντίνου για Εύη Βατίδου: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Published

on

Ο νέος σύντροφος της Εύης Βατίδου, Ηλίας Κωνσταντίνου, μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας πώς γνωρίστηκαν και ποια στοιχεία στον χαρακτήρα της Εύης Βατίδου τον κέρδισαν.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Πάρα πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Ήταν έρωτας με τη πρώτη ματιά. Με μια τέτοια γυναίκα μόνο έρωτας με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι.

Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο ενός μεγάλου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη με το οποίο συνεργαζόμαστε. Την πέτυχα πάνω στο διάδρομο να τρέχει. Πέρασα δίπλα της, τη χαιρέτησα, με χαιρέτησε κι εκείνη και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό το όμορφο που συνεχίζεται μέχρι σήμερα», σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την Εύη Βατίδου ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

«Είμαι απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων με δυο μεταπτυχιακά πάνω στον τομέα αυτό και τη διοίκηση μονάδων υγείας. Έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, ήμουν επαγγελματίας στον Ηρακλή, τερματοφύλακας.

Έχω ασχοληθεί με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση και οι γονείς μου βεβαίως και ξέρουν από την πρώτη στιγμή και όλος μου ο κύκλος γι’ αυτό που γίνεται με την Εύη» σημείωσε ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

«Είναι η ηλικία, ανόητε!»
«Σκηνές ζήλιας δεν κάνω»
Σε ό,τι αφορά τη διαφορά ηλικίας τους, ο Ηλίας Κωνσταντίνου είπε πως «το μόνο χάσμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε μένα και την Εύη είναι το χιλιομετρικό. Προσπαθούμε να λύσουμε τη διαφορά Αθήνας- Θεσσαλονίκης.

Υπάρχει μια δυσκολία αλλά αυτό είναι που μας έφερε και κοντά. Όταν έρχομαι στην Αθήνα ή εκείνη στη Θεσσαλονίκη μένουμε μαζί, ζούμε μαζί αρκετές μέρες. Αυτό μας έκανε καλό. Δεν είμαι τόσο ζηλιάρης. Αν με πειράξει κάτι θα της το πω αλλά σκηνές ζήλιας δεν κάνω», συμπλήρωσε ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάρτηση της Εύης Βατίδου με την οποία αποκάλυψε τη σχέση τους, αλλά και στα στοιχεία που τον έκαναν να την ερωτευτεί.

«Είχαμε συζητήσει για την ανάρτησή της αλλά δεν ήξερα πότε ακριβώς θα προχωρήσει σε αυτή. Ήμουν στο γυμναστήριο και είδα τη δημοσίευσή της. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Το μεγαλύτερο ποσοστό αντιδράσεων ήταν θετικές, υπήρχαν βεβαίως και τα πικρόχολα σχόλια.

Αυτά που με έκαναν να την ερωτευτώ ήταν πολλά. Η ομορφιά της, η δυναμικότητά της, ο όμορφός της χαρακτήρας και η ειλικρίνειά της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύντροφος της Εύης Βατίδου, αποκαλύπτοντας και κάποια κοινά επαγγελματικά σχέδια που κάνουν.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement