Connect with us

Ελλάδα

Καταδικάστηκε ο «παπάς» που έκανε εξορκισμούς

Published

on

Τα απογεύματα θεραπείες στους πιστούς ακόμη και με κατάγματα και τις νύχτες τελετές που βαφτίζονται εξορκισμοί με προβολή σε γιγαντοοθόνες και μετάφραση.

Χωρίς άδεια από τους αρμόδιους φορείς και την έγκριση της επίσημης Εκκλησίας.

O επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών» τα μέλη της αίρεσης που υποστήριζαν μέχρι πριν από λίγο καιρό ότι είχαν το χάρισμα, βρέθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης κι έκαναν στροφή 180 μοιρών.

«Έγινε παρεξήγηση» λέει τώρα ο επικεφαλής της αίρεσης.

«Πρόκειται περί παρεξηγήσεως και παρανόησης. Οι αστυνομικοί μπέρδεψαν τα γραφεία της αστικής εταιρείας μας με χώρο θρησκευτικής λατρείας. θέλαμε να τον κάνουμε χώρο λατρείας για αυτό γίνονταν τα έργα αυτά.

»Δεν λειτουργούσαν τα γραφεία, δεν πηγαίναμε για δύο χρόνια λόγω covid».

Ο Χάρης Τσακωνίδης , επικεφαλής της αίρεσης, δήλωσε: «Δέχθηκα τηλεφώνημα από τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Θέρμης για να πάω εκεί. Φόρεσα κάτι πρόχειρο και πήγα, έγινε έλεγχος, όπως μου εξήγησε και διαπιστώθηκε δήθεν ότι κάναμε λειτουργία εκείνη την ημέρα. δεν ισχύει όπως. Ο χώρος ήταν εργοτάξιο».

Η εισαγγελική πρόταση ήταν «καταπέλτης» μετά τις εξηγήσεις των μελών της οργάνωσης.

«Δεν κρίθηκαν πειστικοί οι ισχυρισμοί περί εργασιών. Σήμερα παρουσίασαν μία δική τους ιστορία για εργασίες. Δεν τίθεται καμία αμφιβολία προς την κατηγορία. Προτείνω την ενοχή τους, χωρίς κανένα ελαφρυντικό», ήταν η εισαγγελική πρόταση.

Ο επικεφαλής της οργάνωσης καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 3 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 100 ευρώ, ενώ στον συνεργό του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 μηνών και 15 ημερών, επίσης με αναστολή.

megatv.com

Ροή ειδήσεων

Advertisement