Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Καμάρες, Ριόλο, Βασιλικό και Μαζαράκι

Published

on

«Συνομιλούμε με τους πολίτες». Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 18 Ιουνίου, τέσσερις συγκεντρώσεις στελεχών, μελών και φίλων της φιλελεύθερης παράταξης και ειδικότερα σε Καμάρες, (Καφενείο Οικονομόπουλου στις 8 μμ), Βασιλικό (καφέ «Το Χάνι» στις 11.30 το πρωί), Ριόλο (Καφέ «Αριζόνα» στις 8μμ) και την ίδια ώρα στο Μαζαράκι. Σε αυτές, εισηγήσεις θα γίνουν από υποψήφιους Βουλευτές, από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ, μέλη καθώς και από τους Προέδρους των ΔΗΜΤΟ Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου.

Ξεκίνησαν από το πρωί οι προετοιμασίες για την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 11 το πρωί στον πεζόδρομο της οδού Ρήγα Φεραίου (διασταύρωση με την Αγίου Νικολάου). Ο Πρόεδος, τα μέλη της ΔΕΕΠ και οι εθελοντές, συνεχίζουν τις επαφές και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες με στελέχη, μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας, προσκαλώντας τους στην μεγάλη συγκέντρωση της προσεχούς Δευτέρας.

Την προσεχή Τρίτη, ξαναρχίζουν οι περιοδείες, επαφές, συναντήσεις των πέντε κλιμακίων και το αναλυτικό πρόγραμμα έχει:

O Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές Άγγελο Τσιγκρή, Έφη Γιαννιά, Νίκο Σπηλιόπουλο, μέλη της ΔΕΕΠ και Τομεάρχες, θα επισκεφθούν: τον ΕΛΓΑ Πάτρας (10.30 πμ), τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλλελεγγύης Πάτρας (11.30), το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης (12.30), τη Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Πάτρας (13.15) και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας (14:00 μμ)

Oι Υποψήφιοι Βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και Τομεάρχες, θα επισκεφθούν την Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιότητων, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τις Υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στην οδό Γούναρη. Παράλληλα, θα διανείμουν στο κέντρο της Πόλης, φυλλάδια με το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης, Κατερίνα Καραφωτιά, Γιώτα Παυλοπούλου, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ, Τομεάρχες και Εθελοντές, θα επισκεφθούν το Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «ο Άγιος Ανδρέας», το Ταμείο Αποκατάστασης Σεισμοκλήκτων, τη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών και τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Ελλάδας.

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας, Αθηνά Τραχήλη και Γιάννης Κουκουβέλας, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ, Τομεάρχες και Εθελοντές, θα επισκεφθούν στις 9 την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στις 10 το πρωί την ΕΜΑΚ και το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής. Από τις 11 μέχρι τις 1:30 μετά το μεσημέρι, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίον, όπου θα συναντηθεί με την Διοίκηση, Γιατρούς και Εργαζόμενους. 

Το πέμπτο κλιμάκιο,  στο οποίο συμμετέχουν μέλη της ΔΕΕΠ, Τομεάρχες και Εθελοντές, θα περιοδεύσουν σήμερα το πρωί και θα διανείμουν το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την περίοδο 2023-2027 σε Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα, Μακρυγιάννη, Δεμένικα, Οβρυά και Μιντιλόγλι.

Συνεχίζεται η διανομή των ψηφοδελτίων

Στελέχη και εθελοντές της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησαν σήμερα για δεύτερη ημέρα, τη διανομή των ψηφοδελτίων σε ολόκληρη την Αχαΐα. Στόχος είναι και με τη δημιουργία των νέων κλιμακίων, να έχει ολοκληρωθεί η υλοποίηση του σχεδιασμού δράσης μέχρι το προσεχές Σάββατο. Ψηφοδέλτια διανέμονται από τα εκλογικά κέντρα Πάτρας – Αιγίου, από τα Εκλογικά Περίπτερα της Πάτρας (Πλατεία Γεωργίου, Ψηλαλώνια), τα Εκλογικά Περίπτερα Καλαβρύτων και Κάτω Αχαΐας καθώς και από τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΕΠ στην πόλη μας. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement