Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης-ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Έκανε στάση και έξω από τα γραφεία της “ΓΝΩΜΗΣ” που όπως είπε ήταν “στέκι”.

Published

on

Στην Πάτρα έφθασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης όπου έτυχε εγκάρδιας υποδοχής με συνθήματα, ροδοπέταλα, σημαίες και μουσικές.

Πρώτος σταθμός του κ. Μητσοτάκη ήταν το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Ανδρέου.
Έτυχε θερμής υποδοχής από τα στελέχη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας. Στη συνέχεια περιόδευσε στην Αγίου Ανδρέου, στην Γεροκωστοπούλου και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, όπου χαιρέτισε πολίτες και καταστηματάρχες.


Ο ίδιος ευχαρίστησε για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου με την ανάδειξη της Ν.Δ. σε πρώτη δύναμη μετά από δεκαετίες στην Αχαΐα.

Εγκάρδια συνομιλία με τον εκδότη της «Γ» Γιάννη Χρ. Χριστόπουλο είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο κέντρο της Πάτρας. Διασχίζοντας την οδό Γεροκωστοπούλου ο κ. Μητσοτάκης είχε θερμό εναγκαλισμό με τον κ. Χριστόπουλο έξω από τα γραφεία της ΓΝΩΜΗΣ, τα οποία μάλιστα χαρακτήρισε ο ίδιος «γνωστό στέκι». Εξάλλου, ο ίδιος έχει αναφερθεί και δημόσια στην στενή σχέση που είχαν ο αείμνηστος ιδρυτής της ΓΝΩΜΗΣ Χρήστος Ι. Χριστόπουλος με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, σχέση που έχει διαχρονικό αποτύπωμα.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement