Connect with us

Ελλάδα

Κως: Προφυλακιστέος ο Μπαγκλαντεσιανός για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια

Published

on

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω, ενώ κρίθηκε και ύποπτος φυγής.

Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, επιμένοντας στην αθωότητά του και ισχυριζόμενος ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Η στιγμή που φτάνει στα δικαστήρια, λίγο μετά τις 12:30, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές:

 

Τι υποστήριξε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός 

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές έδωσε εξηγήσεις, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που διορίστηκε από το δικαστήριο, Ζαφείρη Δρόσο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 32χρονος επέμεινε στην αθωότητά του, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν συνευρέθηκε ερωτικά με την κοπέλα.

Επίσης, υποστήριξε ότι μετά τη συνάντησή τους στο σούπερ μάρκετ, την προηγούμενη Δευτέρα, έφυγε μαζί της με τη μηχανή του για το σπίτι του. Η κοπέλα κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί και του ζήτησε να πάει τουαλέτα στο σπίτι του. Όταν έφυγαν από το σπίτι ο Μπαγκλαντεσιανός την άφησε -όπως υποστηρίζει- σε ένα άλλο κεντρικό σημείο για να φύγει μόνη της.

Από την πλευρά του, ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, έχει αναφέρει ότι «όντως έγιναν έτσι τα πράγματα» και ότι όταν γύρισε στο σπίτι, την άλλη μέρα, είδε τον 32χρονο αναστατωμένο και γεμάτο χώματα. Επίσης ο συγκάτοικος του 32χρονου έχει πει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.

Δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας από την οικογένεια της άτυχης Αναστάζια

Στο μεταξύ, δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας έκανε η οικογένεια της άτυχης Αναστάζια δια του δικηγόρου της, Δημήτρη Δρόσου.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο κ. Δρόσος εξήγησε πως οι συγγενείς της 27χρονης Πολωνής, «περιμένουν τα αποτελέσματα όλων των εργαστηριακών εξετάσεων και την ιατροδικαστική ώστε να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί με την κοπέλα. Είναι μία υπόθεση η οποία είναι ανοικτή, γιατί σήμερα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, απολογήθηκε για αρπαγή και αναμένουμε να αποδοθούν και άλλες κατηγορίες σε αυτόν ή σε οποιονδήποτε άλλον τυχόν εμπλέκεται» δήλωσε στη «Ροδιακή» ο δικηγόρος υποστήριξης της κατηγορίας.

Από ασφυξία πέθανε η Αναστάζια

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η Αναστάζια πέθανε από ασφυξία ενώ στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα της άτυχης κοπέλας με τον σύντροφό της.

Αποτυπώματα, DNA καθώς και η ανάλυση από τα κινητά τηλέφωνα, χαρακτηρίζονται καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης που έχει σοκάρει.

Στην Πολωνία θα μεταφερθεί η σορός της 27χρονης Αναστάζια, ενώ η μητέρα και ο σύντροφος της άτυχης κοπέλας αναχώρησαν ήδη για Πολωνία, για να «ετοιμάσουν τα της ταφής της», όπως ανέφεραν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement