Connect with us

Ελλάδα

Προφυλακιστέος ο 39χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του – Με κλάματα η απολογία του

Published

on

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Τρίτη ο 39χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την περασμένη Παρασκευή τη σύντροφό του Νίνα στο σπίτι που διέμεναν στα Καμίνια, με τη νέα γυναικοκτονία στο Ηράκλειο να συγκονίζει τη χώρα όπως έγραψε το dikastiko.gr

Ο 39χρονος, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση και παράνομη επανείσοδο στη χώρα, ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα υποστήριξε, σύμφωνα με την συνήγορο υπεράσπισής του, ότι πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα και πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την σύντροφό του, την οποία υπεραγαπούσε.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 39χρονος κατά την απολογία του έκλαιγε όλη την ώρα, έλεγε πως υπεραγαπούσε τη σύντροφό του, ενώ όπως τόνισε θέλει θα γυρίσει πίσω τον χρόνο και να μην έχει συμβεί τίποτε από όλα αυτά. Όπως υποστήριξε θα παντρευόταν το επόμενο διάστημα με την άτυχη Νίνα.

Στο πλευρό του στο δικαστήριο ήταν η μητέρα και ο αδερφός του. Μάλιστα η μάνα του 39χρονου κατέθεσε για τον γιο της και είπε ότι και η ίδια αγαπούσε την 29χρονη σαν κόρη της.

Ροή ειδήσεων

Advertisement