Connect with us

Ελλάδα

Κως: Φυλακίστηκε φυγόποινος ναρκέμπορος που συνελήφθη στην Κω

Published

on

Καταδικαστική απόφαση για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 43χρονου αλλοδαπού, ο οποίος υποβλήθηκε σε δειγματοληπτικό έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Κω και διαπιστώθηκε ότι ήταν φυγόποινος, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο 43χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης, όπου θα εκτίσει την ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών που του είχε επιβληθεί.

Συλλήψεις με καταδίκες και εντάλματα

Σε περιοχή της Καστοριάς, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 34χρονος αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ. Ο φυγόποινος προσήχθη για προανάκριση στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Για διακεκριμένη κλοπή κατηγορείται μια 19χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Βόλου. Η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που διέταξε την κράτησή της ώσπου να κληθεί να απολογηθεί.

Στην Αθήνα είχε καταδικαστεί, στην Ικαρία κρυβόταν ένας Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς του σταθμού Ευδήλου. Σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμούσε απόφαση δικαστηρίου των Αθηνών για το αδίκημα της κλοπής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement