Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Σφοδρή χαλαζόπτωση – Ξηλώθηκαν τέντες και κεραμοσκεπές, έκλεισαν δρόμοι

Published

on

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει αρκετές περιοχές της χώρας «χτύπησε» και την Αχαΐα με βροχές και καταιγίδες και τα φαινόμενα να είναι πιο έντονα στα Καλάβρυτα και στα γύρω χωριά.

Σύμφωνα με το kalavrytanews.com, εξαιτίας της κακοκαιρίας έκλεισε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ο δρόμος Πούντας – Καλαβρύτων από πτώσεις φερτών υλικών σε τρία σημεία, λίγο πριν το Μέγα Σπήλαιο από Καλάβρυτα και μετά το τούνελ προς Πούντα. Αρκετά αυτοκίνητα γύρισαν πίσω, ενώ αρκετά είναι αυτά που αναμένουν τον καθαρισμό του δρόμου.

   

Συνεργεία έφτασαν στο σημείο και ξεκινά η απομάκρυνση των φερτών υλικών για να δοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία.

«Φαινόμενα που δεν τα είχαμε ούτε το χειμώνα»

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο  αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος ανατέθηκε σε συνεργαζόμενους εργολάβους για να ανοίξουν τους δρόμους  στη Ζαχαρούλα και στην Πούντα Καλαβρύτων.

«Φαινόμενα που δεν τα είχαμε ούτε το χειμώνα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, σχετικά με την κακοκαιρία και τα προβλήματα στην Πούντας Καλαβρύτων, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, αναφέρει τα εξής:

σΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΗΔΗ ΑΝΑΘΕΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΑΡΟΥΧΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΝΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειάς για την άρση της κατολίσθησης και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Ακράτας -Ζαρούχλας!
Στο σημείο κατευθύνεται μηχάνημα έργου!

kalavrytanews

Ροή ειδήσεων

Advertisement