Connect with us

Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πατέρας Αντώνιος

Published

on

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο πατέρας Αντώνιος ο οποίος απολογήθηκε για το κακούργημα της κατάχρησης σε ασέλγεια σε βάρος δύο φιλοξενούμενων νεαρών στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ο κατηγορούμενος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσε η δικαστική λειτουργός η οποία νωρίτερα εξέτασε την πρεσβυτέρα ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε εξετάσει περίπου είκοσι άτομα που είχαν προταθεί ως μάρτυρες υπεράσπισης από τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου.

Μετά το τέλος της απολογίας του του επιβλήθηκαν οι εξής περιοριστικοί όροι: Απαγόρευση είδους από τη χώρα ,μια φορά εμφάνιση το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας του και εγγυοδοσια δέκα χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον 5 φιλοξενούμενοι σε δομές που έχουν καταθέσει ότι τους προσέγγισε ο 19χρονος ο οποίος έχει καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο και τους ζήτησε να καταγγείλουν και εκείνοι τον ιερέα.

Παραλληλα η πλευρά της υπεράσπισης προσκόμισε βίντεο το οποίο όπως υποστηρίζουν αποδεικνύει ότι την ημέρα που έκανε καταγγελία ο 19χρονος ότι τον θώπευσε ο ιερέας, τόσο ο καταγγέλλων ίδια και και ο καυαγγελλόμενος βρίσκονταν σε διαφορετικά σημεία.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement