Connect with us

Ελλάδα

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από Δευτέρα – Έρχονται μπόρες και καταιγίδες

Published

on

Αλλάζει αύριο το σκηνικό του καιρού σε διάφορες περιοχές της χώρας με επί μέρους φαινόμενα έντονων βροχοπτώσεων.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό της Δευτέρας εντείνεται η αστάθεια κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Τα φαινόμενα αυτά πάντως δεν θα είναι γενικευμένα αλλά μεμονωμένα, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση σε σχέση με σήμερα.

Έως τους 36 βαθμούς η θερμοκρασία το Σάββατο
Για την Αττική μετά το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και αναμένεται να δώσουν τοπικές μπόρες ή καταιγίδες, αλλά από το απόγευμα θα βελτιωθεί εκ νέου ο καιρός.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια και μόνο κατά τόπους μετά το μεσημέρι σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα θα σημειωθούν μπόρες.

Σύμφωνα με τον πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου η αστάθεια κατά τόπους θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη.

«Παίρνει 3.000 ευρώ το μήνα» απαντά ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον σερβιτόρο στη Ρόδο
Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη
Στην περιοχή της Αττικής αναμένονται τοπικές νεφώσεις με ηλιοφάνεια κατά διαστήματα, Τοπικές μπόρες και καταιγίδες θα σημειωθούν στα χαμηλότερα υψόμετρα, ενώ από το απόγευμα και έπειτα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία από 23 – 34 βαθμούς Κελσίου με βοριάδες από 3 – 6 μποφόρ.

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και βροχές μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία από 22 – 34 βαθμούς και οι άνεμοι στα 2 – 5 μποφόρ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement