Connect with us

Ελλάδα

«Τέλος» οι πλωτές ξαπλώστρες από το beach bar που έγινε viral στη Ρόδο

Published

on

aπομακρύνονται οι κατασκευές που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα, μέχρι τις 21 Ιουλίου, όταν και λήγει η διορία της Κτηματικής Υπηρεσίας στο beach bar της Ρόδου που έγινε viral λόγω του σερβιτόρου που αναγκαζόταν να σερβίρει βυθισμένος μέχρι το… λαιμό στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κατάστημα θα καταβάλλει πρόστιμα 10.400 ευρώ που έχει επιβάλλει το Λιμενικό στους ελέγχους του, τον Μάιο και τον Ιούνιο. Οι υπεύθυνοι τονίζουν ότι οι πλωτές αυτές ξαπλώστρες δεν είναι μόνιμες κατασκευές και ως εκ τούτου δεν στοιχειοθετούν παράβαση της άδειας λειτουργείας.

Οι εργαζόμενοι που μίλησαν στην ΕΡΤ χαρακτήρισαν ιδανικές τις συνθήκες στο κατάστημα εστίασης. Οι εργαζόμενοι επέμειναν ότι δεν δουλεύουν επί 8 ώρες βρεγμένοι και ανέφεραν ότι έχουν εφοδιαστεί από την εργοδοσία και με ειδική στολή «η οποία στεγνώνει από το θαλασσινό νερό μέσα σε δύο λεπτά».

Ο ίδιος ο εργαζόμενος σερβιτόρος που καταγράφεται στο βίντεο να σερβίρει μέσα στη θάλασσα, απαντώντας στις ερωτήσεις του κλιμακίου τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σερβίρισμα αυτού του είδους που του αποφέρει φιλοδωρήματα που φτάνουν μέχρι και τα 200 ευρώ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement