Connect with us

Ελλάδα

Παρασύρθηκε και τραυματίστηκε αστυνομικός κατά τη διάρκεια ελέγχου οχήματος στη Ρόδο

Published

on

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ μεταφέρθηκε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, με θλαστικό τραύμα στο χέρι, έπειτα από τραυματισμό του, όταν στη διάρκεια ελέγχου οχήματος, ο οδηγός δεν σταμάτησε και τον παρέσυρε. Το περιστατικό σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο Ρόδου-Καλλιθέας κοντά στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα».

Αμέσως συνάδελφοι του κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου του παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος γα την υγεία του, ενώ οι γιατροί έραψαν το τραύμα και αναμένεται να αποχωρήσει από το νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό ο δράστης συνελήφθη από ομάδα της ΔΙΑΣ και της ΟΠΚΕ. Πρόκειται για 18χρονο αλλοδαπό από το Μπαγκλαντές που οδηγούσε δίκυκλο και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για την αυτόφωρη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, ο αλλοδαπός από το Μπαγκλαντές και ένας Έλληνας. Όταν ο αστυνομικός τούς έκανε σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, ο Έλληνας κατέβηκε, αλλά ο 18χρονος, επειδή δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ανέπτυξε ταχύτητα. Ο αστυνομικός επιχείρησε να τον σταματήσει κρατώντας τον με τα χέρια, αλλά παρασύρθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ροή ειδήσεων

Advertisement