Connect with us

Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας – Δείτε φωτογραφίες

Published

on

Το υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο υπουργείο λίγο μετά τις 10:30, ενώ στην είσοδο τον υποδέχθηκε ο νέος υπουργός Βασίλης Κικίλιας.

Είναι το τρίτο υπουργείο που υποδέχεται ο πρωθυπουργός μετά την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων του. Αρχικά, είχε επισκεφθεί το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και στη συνέχεια το υπουργείο Υγείας.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του πρωθυπουργού με την ηγεσία του υπουργείου. Στη σύσκεψη μετέχουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Επικρατείας, ‘Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογεώργης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος, οι υφυπουργοί Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Τριαντόπουλος και Ευάγγελος Τουρνάς, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος, Γεώργιος Πουρναράς.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων.

mitsotakis_klimatiki_allagi3

 

mitsotakis_klimatiki_allagi2

Ροή ειδήσεων

Advertisement