Connect with us

Auto

Το νέο πρωτότυπο όχημα της Opel

Published

on

Το καινούργιο concept car της Opel, που θα φέρει τον τίτλο «Experimental» θα παρουσιαστεί επισήμως στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου (ΙΑΑ Mobility) που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 στην βαυαρική πρωτεύουσα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Florian Huettl, δήλωσε: «Το Opel Experimental δείχνει ξεκάθαρα το όραμά μας για ολόκληρη τη μάρκα, όχι μόνο για ένα μοντέλο. Δείχνει το μέλλον της Opel και θα επηρεάσει όλα τα οχήματα παραγωγής της επόμενης γενιάς. Συμβολίζει αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε με την Opel».

Το Opel Experimental αποτελεί το επόμενο στάδιο εξέλιξης της σχεδιαστικής φιλοσοφίας «Bold and Pure» που πρωτοεμφανίστηκε στο πρωτότυπο GT X Experimental. Το νέο concept car της Opel δηλώνει τη δυναμική παρουσία της μάρκας μέσα στον Όμιλο Stellantis, δίνοντας νέα πνοή στους πυλώνες της μάρκας DetoxModern German και Greenovation.

Επιπλέον, θα είναι το πρώτο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας που θα φέρει το νέο λογότυπο Opel Blitz που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Το νέο λογότυπο τοποθετείται σε περίοπτη θέση στο κέντρο της μάσκας, το οποίο αποτελεί ραχοκοκαλιά των εμπρός, πίσω και εσωτερικών σχεδιαστικών στοιχείων της Opel.

Το νέο πρωτότυπο Opel Experimental συνεχίζει τη μακρά και επιτυχημένη παράδοση των πρωτότυπων αυτοκινήτων «made in Rüsselsheim», η οποία ξεκίνησε το 1965, όταν η Opel παρουσίασε το θρυλικό Experimental GT.

Ροή ειδήσεων

Advertisement