Connect with us

Ελλάδα

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Νατσιού για τον «γεωεντοπισμό» στις νέες ταυτότητες: Ας τον πληροφορήσει κάποιος ότι υπάρχουν κινητά

Published

on

Απάντηση σε όσα είπε χθες, κατά την διάρκεια της δευτερολογίας του στην βουλή, ο πρόεδρος της «Νίκης», Δημήτρης Νατσιός έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

 

 

Ο υπουργός Εργασίας, σε ανάρτησή του, τονίζει πως «είναι σχεδόν γελοίο η κριτική ενός Πολιτικού Αρχηγού για τις νέες ταυτότητες, να είναι ότι “έχουν γεωεντοπισμό και άρα θα ξέρουν ανά πάσα στιγμή που βρισκόμαστε κλπ”».

Και προσθέτει ο κ. Γεωργιάδης, «ας πληροφορήσει κάποιος τον κ. Νατσιό ότι γεωεντοπισμό έχουν όλες οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων! Αν θέλει κάποιος να βρει που είσαι δεν χρειάζεται καμμία νέα ταυτότητα. Κάπου να μπει ένας φραγμός στην γραφικότητα».

Κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων ο Νατσιός 

Ο Δημήτρης Νατσιός, ανέφερε χθες κατά την διάρκεια της δευτερολογίας του για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, πως οι «νέες ταυτότητες με σύστημα γεωεντοπισμού, δηλαδή φάκελος πολιτών. Ποιος θα μας φυλάει από τους φύλακες; Και μάλιστα όταν η κυβέρνηση πρωταγωνιστεί σε σκάνδαλα υποκλοπών. Θα υπάρξει δυνατότητα προαιρετικότητας. Η Νίκη εναντιώνεται στις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες».

Ροή ειδήσεων

Advertisement