Connect with us

Ελλάδα

Συμμετοχή Τσιρώνη στην περιοδεία Νατσιού

Published

on

Ο βουλευτής Αχαΐας του Δημοκρατικού – Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ», Σπυρίδων Τσιρώνης, το τριήμερο Παρασκευή 8/3  – Κυριακή 10/3/ είχε την ευκαιρία να ακολουθήσει τον Πρόεδρο του Κινήματος, κ. Δημήτριο Νατσιό, σε περιοδεία του στη Δυτική Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 8/3το απόγευμα, Πρόεδρος και Βουλευτής της «ΝΙΚΗΣ» συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, κ. Ιερώνυμο. Ακολούθησε συνάντηση με τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Αιγίου του Κινήματος.

Το Σάββατο 9/3, μετά τον εκκλησιασμό στη Θεία Λειτουργία του Ψυχοσαββάτου, υπήρξε συνάντηση και συζήτηση με τους δύο επισκόπους της περιοχής μας, τον Πατρών, κ. Χρυσόστομο, και τον Κερνίτσης, κ. Χρύσανθο.

Το μεσημέρι οι Δ.Νατσιός και Σ. Τσιρώνης καθώς και ο κ. Βορύλλας, βουλευτής της «ΝΙΚΗΣ» στον Β2  Δυτικό τομέα Αθηνών, παρακάθισαν σε γεύμα μελών που είχε οργανώσει η Τοπική Κοινότητα Πατρών του Κινήματος.

Το απόγευμα του Σαββάτου τα στελέχη της «ΝΙΚΗΣ» βρέθηκαν στην Καλαμάτα και συμμετείχαν σε σύσκεψη με εκπροσώπους του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Μεσσηνίας», όπου έθεσαν τις σχετικές  προτάσεις του Κινήματος.

Την Κυριακή 10/3, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας της «ΝΙΚΗΣ» στην Καλαμάτα.

Ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της «ΝΙΚΗΣ», κ. Νατσιός και ο Βουλευτής, κ. Τσιρώνης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, Νίκος Βρεττός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν στις περισσότερες από τις παραπάνω δράσεις του Κινήματος  συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές: Αναδιώτης Νίκος, Ηλιόπουλος Φώτης, Σταυρόπουλος Γιώργος και Τσελέντης Άκης.

Η προεκλογική περίοδος για τις Ευρωεκλογές έχει ξεκινήσει και η «ΝΙΚΗ» δίνει το παρών με συνέπεια και αποφασιστικότητα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αποσκοπώντας στην όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση του ελληνικού λαού για τα ζητήματα, που θα κληθούν να συζητήσουν τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που θα προκύψει στην ψηφοφορία του Ιουνίου.

Κεντρικός άξονας του ευρωπαϊκού προσανατολισμού του Κινήματος είναι η υποστήριξη της ελευθερίας των κρατών-μελών της Ένωσης να κρατούν τα χαρακτηριστικά της ταυτότητάς τους και με αυτά να πηγαίνουν σε ένα γενικότερο πλαίσιο συνεργασιών σε πολλούς τομείς. Αυτό άλλωστε ήταν αρχικά και το σχέδιο της Ενωμένης Ευρώπης, της Ευρώπης που θέλουμε και όχι της Ευρώπης που βλέπουμε.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement