Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Αχαιός πυροσβέστης της 6ης ΕΜΑΚ συγκινεί…

Published

on

Για μια ακόμη φορά, λόγω του πύρινου κλοιού που βρισκόμαστε τα τελευταία 24ωρα αναδεικνύονται οι ηρωικές προσπάθειες που καταβάλλουν οι πυροσβέστες όλης της χώρας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν υπεράνθρωπη μάχη με τις φλόγες.

Ένας από τους αμέτρητους αφανείς ήρωες, υπαλλήλους της Πυροσβεστικής που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στα επικίνδυνα πύρινα μέτωπα, είναι ο Αχαιός πυροσβέστης της 6ης ΕΜΑΚ Λεωνίδας Καραμπέρης, ο οποίος συγκινεί με τη στάση του.
Είναι ο πυροσβέστης που διακινείται στη φωτό, ο οποίος παρέχει τις πρώτες βοήθειες στον συνάδελφό του που έχασε τις αισθήσεις του την ώρα της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στη Νέα Πέραμο.

Ο Αχαιός Πυροσβέστης της ΕΜΑΚ Λεωνίδας Καραμπέρης βρίσκεται εν αναμονή του ασθενοφόρου που θα τον παραλάβει και θα τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ενώ δεκάδες είναι οι Πυροσβέστες που έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Σε ανακοίνωσή τους τα μέλη των Εποχικών Πυροσβεστών Αχαΐας εξήραν τις ενέργειες του συναδέλφου του όπως και όλων των πυροσβεστών από το νομό Αχαΐας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενισχύοντας τις δυνάμεις στα πύρινα μέτωπα που έχουν ξεσπάσει στη χώρα με την ευχή για καλή δύναμη και καλό κουράγιο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement