Connect with us

Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Στη δωρεά οργάνων του 54χρονου σεκιούριτι που πέθανε από άγρια επίθεση προχώρησε η οικογένειά του

Published

on

Στη δωρεά οργάνων του άτυχου 54χρονου σεκιούριτι που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ληστές σε εργοτάξιο κοντά στο ΧΥΤΑ Φυλής προχώρησε, λίγες ώρες πριν τον θάνατο του, την περασμένη Παρασκευή, η οικογένειά του.

Ο άτυχος άνδρας από την πρώτη κιόλας στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά την επίθεση που δέχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου της 15ης Ιουλίου, ήταν κλινικά νεκρός. Αφού δεν υπήρχαν ελπίδες για τη ζωή του, η οικογένειά του προχώρησε στη γενναία πράξη της δωρεάς των οργάνων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταμόσχευση ήπατος στο «Λαϊκό νοσοκομείο», ενώ πραγματοποιείται και η μεταμόσχευση του ενός νεφρού, στο ίδιο νοσοκομείο.

Η άγρια επίθεση

Ο 54χρονος είχε δεχτεί αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερένια αντικείμενα. Οι ληστές αφού τον χτύπησαν με αδιανόητη βία, έκλεψαν τον χαλκό και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα εντοπίστηκε αρκετή ώρα μετά τον ξυλοδαρμό χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως είχε αναφέρει στο protothema.gr ο γιος του άτυχου άνδρα, ο 54χρονος ήταν μόνος του σε όχημα που δεν διέθετε κουμπί πανικού, ούτε gps, ασύρματο και εταιρικό τηλέφωνο ώστε να μπορεί να ειδοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ο γιος του ανέφερε ακόμη ότι το εργοτάξιο δεν περιφρουρείται με κάμερες, ούτε διαθέτει τη σχετική περίφραξη και «οι αστυνομικές Αρχές γνωρίζουν για την επικινδυνότητα της συγκεκριμένης περιοχής» καθώς στο παρελθόν έχουν συμβεί αρκετά ανάλογα περιστατικά. «Δεν του είχαν διαθέσει ούτε το απαραίτητο αλεξίσφαιρο γιλέκο», σημειώνει ο γιος του.

Οι συμμορίες που λυμαίνονται την περιοχή γνώριζαν ότι τη συγκεκριμένη μέρα θα ξεφορτώνονταν στον χώρο του εργοταξίου μεγάλη ποσότητα από χαλκό σωλήνων.

Γνώριζαν επίσης ότι ο άνδρας θα ήταν μόνος του, όποτε οργάνωσαν το σχέδιό τους με σκοπό να τον αιφνιδιάσουν και να κλέψουν χαλκό αξίας 30.000 ευρώ.

Σε απόσταση περίπου 500 μέτρων υπήρχε φύλακας, άλλης εταιρείας, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε τους ληστές, ούτε το φορτωμένο, με κλεμμένο χαλκό, τζιπάκι.

Ροή ειδήσεων

Advertisement