Connect with us

Lifestyle

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε γενέθλια και ο Σάκης Κατσούλης της έκανε μια έκπληξη

Published

on

Στις 26η Ιουλίου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκλεισε τα 28 της χρόνια. Με το που άλλαξε η ώρα στις 25 Ιουλίου ο σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης, της έκανε έκπληξη με μια τούρτα. Ωστόσο, λόγω των δραματικών στιγμών στη χώρα μας εξαιτίας των πυρκαγιών, η πρώην παίκτρια του «Survivor All Star», δεν μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα από τα γενέθλιά της.

Η γυμνάστρια δημοσίευσε μόνο ένα story που αποκάλυψε την έκπληξη που της έκανε ο αγαπημένος της. «Σήμερα μετά τις 12:00 έχω γενέθλια, αλλά από σεβασμό για όλα αυτά που περνάει η χώρα μας, δεν μου πάει η καρδιά να ανεβάσω πολλά πράγματα! Τα μηνύματά σας ήδη είναι πολλά, τα βιντεάκια που μου έχετε φτιάξει ακόμα περισσότερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!», έγραψε αρχικά σε ανάρτησή της.

«Η ευχή που έκανα είναι να λήξει όλο αυτό που ζούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται με τον πιο ανώδυνο τρόπο και να μην ξαναζήσουμε ποτέ τέτοιες καταστάσεις. Θα ανεβάσω την έκπληξη που μου κάνανε ο Σάκης και οι φίλοι μου και αποσπάσματα από την αυριανή μέρα εν καιρό να κοπάσει πρώτα όλο αυτό που ζούμε» πρόσθεσε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement