Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τέσσερις λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε Μεσολόγγι, Ζάκυνθο, Λέσβο και Αιδηψό

Published

on

Τέσσερις πνιγμοί ηλικιωμένων είχαμε χθες σε Μεσολόγγι, Ζάκυνθο, Λέσβο και Αιδηψό.

Ειδικότερα, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες, από την παραλία Κρυονέρι Ναυπακτίας Αιτωλοακαρνανίας, 75χρονη ημεδαπή, με τη συνδρομή Ε/Π – Α/Κ σκάφους.

Η ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου Χατζηκώστα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Νεκρός ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες χθες, από την παραλία Ποταμάκια, 68χρονος ημεδαπός. Στον ανωτέρω αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (Κάρπα) και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Τραγική κατάληξη είχε και ένας 80χρονος ημεδαπός που έχασε τη ζωή του, απογευματινές ώρες χθες, από την παραλία Πυργών Περάματος Κόλπου Γέρας ν. Λέσβου. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ”Βοστάνειο”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Από το Λιμενικό Σταθμό Περάματος Κόλπου Γέρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Λουτρών Αιδηψού Εύβοιας 59χρονος αλλοδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αιδηψού.

Ροή ειδήσεων

Advertisement