Connect with us

Ελλάδα

Νοσοκομείο Λαμίας: Άφησαν σε τουαλέτα κινητά και ναρκωτικά για κρατούμενο

Published

on

Σκηνές από σενάριο αστυνομικής ταινίας διαδραματίστηκαν πριν από μερικές ημέρες στο Νοσοκομείο Λαμίας, όταν στα Επείγοντα διακομίστηκε αλλοδαπός κρατούμενος από τις Φυλακές Δομοκού.

Πρόκειται για 40χρονο ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας και πολύ συχνά ζητεί ιατρική βοήθεια στο Νοσοκομείο.

Ενδεικτικά όπως καταγράφει το ρεπορτάζ τον περασμένο Ιούνιο, πέρασε από τα Επείγοντα τέσσερις φορές, ενώ στις 14 του Ιούλη, παραπονέθηκε και πάλι για πρόβλημα υγείας.

Διακομίστηκε με ειδική μεταγωγή στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας για εξετάσεις και κάποια στιγμή ζήτησε να πάει στην τουαλέτα.

Βγαίνοντας, ο φρουρός που ήταν μαζί του, παρατήρησε ότι η φόρμα του φούσκωνε περίεργα και ακολούθησε σωματική έρευνα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για κρατούμενους στο Νοσοκομείο, όπου βρέθηκαν στο εσώρουχό του τέσσερα πακέτα, τα οποία περιείχαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα, Bluetooth, φορτιστές, 70 γραμμάρια χασίς, καθώς και συσκευασίες καπνού.

Πού βρέθηκαν κινητά & ναρκωτικά

Ακολούθησε η σύλληψή του από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας όπου φέρεται να ομολόγησε ότι τα πακέτα ήταν κρυμμένα μέσα στο καλάθι κάτω από τα απορριφθέντα χαρτιά προφυλαγμένα μέσα σε άλλη σακούλα.

Το ρεπορτάζ του LamiaReport καταγράφει ότι υπέδειξε Αλβανό βαρυποινίτη για τον οποίο θα έκανε το «delivery» με αντάλλαγμα μερικά ευρώ.

Συνεργός του τελευταίου κάποια λεπτά ή και ώρες νωρίτερα τα είχε κρύψει στο σημείο γνωρίζοντας ότι ο 40χρονος θα διακομιστεί εκεί. Αναφερόμαστε βέβαια σε κοινόχρηστη τουαλέτα που καθαρίζεται τακτικά και δε θα έβαζαν σε ρίσκο να βρεθούν τυχαία από την καθαρίστρια!

Να σημειώσουμε επίσης ότι οι κοινόχρηστοι χώροι σε μεταγωγές ελέγχονται νωρίτερα από την Αστυνομία, ενώ και οι εξωτερικοί φρουροί κάνουν ελέγχους σε όποιον χώρο κινείται ο κρατούμενος. Ωστόσο τέτοιες λεπτομέρειες σε κάδους και πιθανές άλλες κρύπτες δεν είναι δυνατό να εξεταστούν. Άλλωστε πάντα ακολουθεί σωματική έρευνα και δεν είναι εύκολο να περάσουν πράγματα εντός του Καταστήματος Κράτησης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement