Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο στη “Μέριμνα”-Η ανακοίνωση του Δ.Σ

Published

on

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Το ΔΣ του Θ.Π.Κ «ΜΕΡΙΜΝΑ» θέλει να ενημερώσει την τοπική κοινωνία και τους φορείς για ένα συμβάν που έλαβε χώρα στο Κέντρο μας την 31η Ιουλίου και ημέρα Δευτέρα κατά την διάρκεια συζήτησης των μελών του ΔΣ αλλά και εργαζομένων που ήταν παρόντες και συμμετείχαν στην συνάντηση.

Η συνάντηση είχε θέμα την ενημέρωση για την καταβολή μισθοδοσίας των εργαζομένων. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, μέλος του ΔΣ στράφηκε με επιθετική διάθεση προς εργαζόμενο -και δη την ώρα που εργαζόταν- και βιαιοπράγησε εναντίον του.

Ως ΔΣ που οφείλει να προστατεύει και να μεριμνά για την ασφάλεια των εργαζομένων θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό και διακριτό μήνυμα μηδενικής ανοχής σε παρόμοια περιστατικά και να καταδικάσουμε οποιαδήποτε μορφή βίας.

Τέτοια γεγονότα, που λειτουργούν ενάντια στην εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου μας και κλονίζουν τις σχέσεις διοίκησης, προσωπικού και ωφελουμένων με αποτέλεσμα να επηρεάζεται αρνητικά η εικόνα μας στους γονείς και στην ευρύτερη τοπική κοινωνία είναι κατακριτέα και δεν έχουν θέση σε ένα χώρο ευαισθητοποίησης και φροντίδας όπως είναι η «ΜΕΡΙΜΝΑ».

Ροή ειδήσεων

Advertisement