Connect with us

Αθλητισμός

Αρχίζει με όποια όνειρα υπάρχουν

Published

on

Σήμερα (18:30) θα γίνει η «πρώτη» της Παναχαϊκής, παρουσία του νέου αποκτήματος Αν. Νάστου – Πολύ κοντά στην επιστροφή ο Κ. Αποστολόπουλος

Με όποια όνειρα και φιλοδοξίες υπάρχουν -αν υπάρχουν- ξεκινά ουσιαστικά σήμερα η χρονιά για την Παναχαϊκή, η οποία σύμφωνα με τους ανθρώπους της, θα πραγματοποιήσει την πρώτη της συγκέντρωση στο γήπεδο της Αγυιάς.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σε αυτή την πρώτη προπόνηση (18:30) ουσιαστικά, θα δώσουν το «παρών» αφενός το τεχνικό δίδυμο (Στέφανο Φραντσιόζα, Πάρης Κωνσταντακόπουλος), οι πέντε παίκτες από την περσινή χρονιά (Λιοφάγος, Αντωνιάδης, αδέλφια Μικέ, Ζούμπακ, εάν έρθει), οι μικροί από την Κ19 που έχουν προωθηθεί και φυσικά το νέο απόκτημα Ανέστης Νάστος τον οποίο και ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Η πρώτη συγκέντρωση, σύμφωνα πάντα με ανθρώπους της ΠΑΕ, θα είναι κλειστή σε ΜΜΕ και φιλάθλους και εν ευθέτω χρόνω, θα δοθεί μετά από κάποιο διάστημα η «εντολή», προκειμένου να είναι αυτή ανοικτή για όλους.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Χθες η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τον έμπειρο Ανέστη Νάστο, που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Αιολικού Μυτιλήνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή με την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανέστη Νάστου από τον Αιολικό Μυτιλήνης, με τον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν που πέρασε, κατακτώντας το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το βιογραφικό του είναι εξαιρετικά πλούσιο και συνολικά μετράει στο ενεργητικό του περισσότερες από 300 συμμετοχές σε αγώνες ελληνικών εθνικών κατηγοριών καθώς και σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Ο 34χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί με επιτυχία επί σειρά ετών σε ομάδες της Super League1, Super League2 και Football League και ειδικότερα σε ΟΦΗ (επί 5 έτη, κατά τα οποία διατέλεσε και αρχηγός της ομάδας), Προοδευτική, Ολυμπιακό Βόλου, Παναιγιάλειο, Πανηλειακό, Φωκικό, Κέρκυρα, Εθνικό Αστέρα, Νίκη Βόλου, Αιγάλεω, Ηλυσιακό, Πανερυθραϊκό και πρόσφατα στον Αιολικό, ενώ έχει συμμετάσχει και σε Πρωταθλήματα Ρουμανίας φορώντας τη φανέλα της ιστορικής Ραπίντ Βουκουρεστίου και πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α’ κατηγορία Ρουμανίας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα της Παναχαϊκής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».

Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΡΘΩ»

Ένας ακόμη γνώριμος στο φίλαθλο κοινό της κοκκινόμαυρης ομάδας ετοιμάζεται να «μετακομίσει» από την Μυτιλήνη για την Πάτρα, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της Παναχαϊκής. Ο λόγος για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Κώστα Αποστολόπουλο, που έπαιξε στον Αιολικό. Ο έμπειρος παίκτης, μιλώντας στην «Γ» και το πόσο κοντά ή μακριά είναι από την κοκκινόμαυρη ομάδα, είπε: «Είμαι πολύ κοντά στο να επιστρέψω στην ομάδα. Υπάρχουν πολλοί γνώριμοι, ήμουν άλλωστε επί εποχής Κατσουράνη πάλι στην Παναχαϊκή». Την περασμένη περίοδο είχε 25 συμμετοχές, σημείωσε 11 γκολ, ενώ την προηγούμενη χρονιά είχε 11 συμμετοχές και δύο γκολ. Στην Παναχαϊκή έπαιξε την περίοδο 2013-2014, ξεκίνησε από τις υποδομές του Παναθηναϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Αχαρναϊκό, Χανιά, Κισσαμικό, Βέροια και ΟΦ Ιεράπετρας. Πάντως δεν αποκλείεται να πάρουν σειρά στην Παναχαϊκή οι Ντινιωτάκης και Πλατέλλας από τη στιγμή που στην κοκκινόμαυρη ομάδα βρίσκονται κι άλλοι από τον σύλλογο του Βορείου Αιγαίου.

ΣΤΕΦΑΝΟ ΦΡΑΝΤΣΙΟΖΑ: «ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ»

Ο νέος τεχνικός της Παναχαϊκής Αμερικανοϊταλός Στέφανο Φραντσιόζα, γνωστοποίησε την νέα του θέση, με ανάρτηση που έκανε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος που κοινοποιώ ότι έχω αποδεχτεί τη θέση ως Head Coach της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενός θρυλικού ποδοσφαιρικού συλλόγου που παίζει σήμερα στην ελληνική Super League 2. Είναι τιμή μου που μου έχει ανατεθεί από τη διοίκηση η ευθύνη να ηγηθώ αυτής της ιστορικής ομάδας. Μέσα από σκληρή δουλειά, αμείωτη αφοσίωση και ένα καλά ανεπτυγμένο στρατηγικό όραμα, το επιτελείο μου και εγώ στοχεύουμε να προωθήσουμε την Παναχαϊκή σε νέα ύψη επιτυχίας. Έρχονται συναρπαστικές στιγμές!».

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΒΟΥΡΗΣ

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο τερματοφύλακας Ανδρέας Κολοβούρης, καθώς οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να βρουν άκρη στην υπόθεση οφειλών. Έτσι ο ποδοσφαιριστής θα διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του, προσφεύγοντας στη δικαιοσύνη και χθες έκανε το πρώτο βήμα, καθώς κινήθηκε νομικά κατά της ΠΑΕ, στέλνοντάς της εξώδικο.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement