Connect with us

Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον Εισαγγελέα οι 94 Κροάτες χούλιγκανς – «Φασίστες, δολοφόνοι, φάγατε το παιδί»

Published

on

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μετήχθησαν από την ΓΑΔΑ στην πρώην Σχολή Ευελπίδων οι 94 Κροάτες οι οποίοι έχουν συλληφθεί για εμπλοκή τους στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΚ, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, ο οποίος έπεσε νεκρός από την δολοφονική επιδρομή των χούλιγκανς.

Εκεί, κόσμος που είχε συγκεντρωθεί ξέσπασε μόλις είδε τους χούλιγκανς μέσα στα οχήματα της Αστυνομίας, φωνάζοντας μεταξύ άλλων «δεν θα φύγετε από εδώ, φασίστες, δολοφόνοι, γ… τον Χίτλερ, φάγατε το παιδί».

Ήδη από το πρωί δυο κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται παρατεταγμένες για λόγους ασφαλείας στο προαύλιο των δικαστηρίων, ενώ η μεταγωγή των συλληφθέντων έγινε με πούλμαν.

Οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Αθηνών θα μελετήσουν την ογκώδη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τα επεισόδια οπαδικής βίας έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ και θα απαγγείλουν κατηγορίες κατά περίπτωση στους συλληφθέντες.

Πάντως, η ογκώδης δικογραφία που διαβιβάστηκε στους εισαγγελείς περιλαμβάνει μόνο κακουργηματικές κατηγορίες, με βασικότερη αυτή της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη δικογραφία δεν θα περιλαμβάνεται η ανθρωποκτονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι ιστολογικες έρευνες και τα αποτελέσματα dna, ώστε να ταυτοποιηθεί ο ή οι δράστες της δολοφονίας του φιλάθλου της ΑΕΚ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement