Connect with us

Αθλητισμός

Συνομιλία με παίκτες

Published

on

Έγινε η πρώτη συγκέντρωση και ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά στην Παναχαϊκή

Πρώτη συγκέντρωση χθες και παράλληλα πρώτη προπόνηση, με την παρουσία δέκα και πλέον ποδοσφαιριστών στην Παναχαϊκή.

Ο νέος Αμερικανοϊταλός τεχνικός Στέφανο Φραντσιόζα μαζί με τον συνεργάτη του Πάρη Κωνσταντακόπουλο, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν στα αποδυτήρια με όσους ήταν παρόντες, ευχόμενοι να πάνε καλά όλα τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Από εκεί και έπειτα, τίποτα το σίγουρο, παρά μόνο αναμένεται να γίνουν κάποιες δοκιμές ποδοσφαιριστών και δεν αποκλείεται αύριο οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών να γίνουν περισσότερες. Πάντως σύμφωνα με ανθρώπους της ΠΑΕ, η Παναχαϊκή θα «ρολάρει» μετά τον Δεκαπενταύγουστο, αφού τότε θα έχουν έρθει κι άλλοι νέοι παίκτες.

Ανάμεσα σε αυτούς, συγκαταλέγεται και ο έμπειρος Κώστας Αποστολόπουλος, που θεωρείται κλεισμένος και παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα της κοκκινόμαυρης ομάδας, ενώ η Παναχαϊκή ψάχνει εναγωνίως και δύο ακόμη παίκτες με εμπειρία, καθώς έχει περιορισμό στις μεταγραφές. Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΠΑΕ έκλεισε και νεαρό ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την Αχαΐα.

Ν. ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ»

Ωστόσο, μετά την αποχώρησή του από την Παναχαϊκή ο αμυντικός Νίκος Στασινόπουλος, φεύγοντας από την κοκκινόμαυρη ομάδα, έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Αισθάνομαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας. Είναι παιδικό όνειρο κάθε Πατρινού που παίζει ποδόσφαιρο να αγωνιστεί στην Παναχαϊκή. Αποτελεί τιμή για όλους όσοι γνωρίζουν το μέγεθος της ομάδας. Μακάρι να μπορούσα να προσφέρω περισσότερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να βρει το δρόμο και να φτάσει εκεί που ιστορικά ανήκει. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους».

ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΑ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ!

Συνέβη και αυτό! Η ομάδα της Μυτιλήνης ενημέρωσε κι επίσημα ότι ο Δημήτρης Αντωνάκας που έχει εμπλοκή και στην Παναχαϊκή θα έχει την εποπτεία σε Αιολικό Β’ και Κ19. Αναλυτικά: «Ο ΑΠΣ Αιολικός ανακοινώνει τη δημιουργία του Αιολικού Β’, που θα λάβει μέρος στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Λέσβου. Πέραν του Αιολικού Κ19, που θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Super League 2 κάτω των 19 ετών, ο Αιολικός Β’ θα προσφέρει ένα ακόμα ποδοσφαιρικό μονοπάτι στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του νησιού μας, προκειμένου να εξελιχθούν και να βρεθούν βήμα βήμα, εφόσον το αξίζουν, έως και την πρώτη ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Αιολικός Β’, μέσα από τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Λέσβου και τις συστηματικές προπονήσεις στη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, θα δίνει τη μοναδική ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν κατά τη στελέχωσή του, να διεκδικούν ταυτόχρονα και μια θέση στον Αιολικό Κ19, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2. Έτσι, Αιολικός Β’ και Αιολικός Κ19 -που θα λειτουργούν υπό την εποπτεία του Προέδρου του Ερασιτέχνη Αιολικού Δημήτρη Αντωνάκα– θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες ομάδες, προσφέροντας δυνατότητες ποδοσφαιρικής ανέλιξης, που όμοιές τους δεν υπάρχουν στη Λέσβο και ευρύτερα στο Βόρειο Αιγαίο. Από τα επερχόμενα Open Trials στις 11/8 (08:00-10:30) και 12/8 (08:00-10:30), στο Γήπεδο «Γ. Σκούφος», για ποδοσφαιριστές γεννηθέντες 2004-2005-2006-2007 και 2008, υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου του Αιολικού Κ19, αλλά και από όσα θα ακολουθήσουν, θα προκύψει η στελέχωση και των δύο ομάδων. Για πληροφορίες, επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6948591839 (Β. Σπανός) / 6948073508 (C. McMahon) /6931191332 (Στ. Μαντζουράνης)».

Άνθρωποι από τον Αιολικό, υποστηρίζουν πάντως πως θα έρθουν να δώσουν φιλικά παιχνίδια στην Πάτρα με την Κ19 της κοκκινόμαυρης ομάδας.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”. 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement