Connect with us

Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Η απάντηση στο φιάσκο δεν μπορεί για άλλη μια φορά να είναι η επικοινωνία

Published

on

«Εδώ και τέσσερις ημέρες ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει βρει μια λέξη να πει για την άγρια δολοφονία στην Νέα Φιλαδέλφεια», επιμένει στην κριτική του κατά του πρωθυπουργού ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας εν νέου την παραίτηση Οικονόμου.

Παράλληλα, σχολιάζει πως «ενώ ο ίδιος (σ.σ. ο κ. Μητσοτάκης) παραμένει εξαφανισμένος, σήμερα έγινε γνωστό από το γραφείο του ότι θα εμφανιστεί στις 16 Αυγούστου, όπου θα συναντήσει τον πρόεδρο της UEFA και τους προέδρους των ΠΑΕ».

«Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει να δείξει ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας», σημειώνει η Κουμουνδούρου.

«Απάντηση στο φιάσκο με επικοινωνία δεν γίνεται»
Για να τονίσει πως το γεγονός, όμως, ότι 200 νεοναζί χούλιγκανς από την Κροατία «μπήκαν και διέσχισαν ανενόχλητοι την μισή χώρα μέχρι την Αθήνα με τραγικό επίλογο την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν είναι απλή υπόθεση για να την ξεπεράσει έτσι ο κ. Μητσοτάκης».

«Βεβαίως να ληφθούν πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «η απάντηση, όμως, στο πρωτοφανές φιάσκο, που οδήγησε στην δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, δεν μπορεί για άλλη μια φορά να είναι η επικοινωνία».

Και υπογραμμίζει ότι «απαιτείται ουσιαστική ανάληψη πολιτικής ευθύνης με την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Οικονόμου».

«Η αποποίηση ευθυνών διογκώνει το αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας», σημειώνει καταληκτικά η Κουμουνδούρου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement