Connect with us

Στοίχημα

Ελληνικό «χατ τρικ» με G/G στα προκριματικά

Published

on

Ημέρα Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ η σημερινή, με 38 αναμετρήσεις να διεξάγονται. Εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό (vs Γκενκ) και Άρη (σε ουδέτερο με την Ντιναμό Κιέβου), στην «Τούμπα» παίζει ο ΠΑΟΚ (vs Χάιντουκ).

  1. Ντιναμό Κιέβου – Άρης (20:00)

Σε ουδέτερο γήπεδο στη Ρουμανία θα υποδεχθεί η Ντιναμό Κιέβου τον Άρη, στη ρεβάνς της νίκης με 1-0 των Θεσσαλονικέων. Πολύ καλή η εμφάνιση από την ομάδα του κόουτς Τερζή, θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερο σκορ. Περίεργο το κλίμα στην Ντιναμό, δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Αμφίβολος ο κίπερ Κουέστα για τον Άρη. Η Ντιναμό θα παίξει πιο επιθετικά, καθώς θα ψάξει το γκολ. Ο Άρης δέχεται φάσεις, αλλά έδειξε στο πρώτο παιχνίδι πως είναι ικανός να απειλήσει. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 2.02.

Επίσης: Εδώ θα βρεις τα πάντα για το μουντομπασκετ 2023

  1. ΠΑΟΚ – Χάιντουκ (20:30)

Ο ΠΑΟΚ απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο Σπλιτ από τη Χάιντουκ, στάθηκε και τυχερός, καθώς δύο φορές τον έσωσε το δοκάρι. Θέλει να εκμεταλλευτεί την «Τούμπα», όπου παραμένει αήττητος απέναντι σε κροατικές ομάδες (2-1-0), αλλά δεν έχει και νίκη στα τρία τελευταία ευρωπαϊκά ματς (0-2-1). Η Χάιντουκ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ματς, πιθανόν να προσπαθήσει να έχει τον ίδιο ρόλο κι απόψε. Η παρέα του Λιβάια θα βρει φάσεις και δύσκολα δεν θα σκοράρει ξανά, όμως και ο ΠΑΟΚ σπάνια μένει στο μηδέν μέσα στην «Τούμπα». Κι εδώ θα ποντάρουμε στο G/G σε απόδοση 2.03.

  1. Γκενκ – Ολυμπιακός (21:00)

Ο Ολυμπιακός με γκολ πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό επικράτησε 1-0 της Γκενκ. Τυχερός στο φινάλε τον έσωσαν το δοκάρι και ο κίπερ Πασχαλάκης από την ισοφάριση. Θα πρέπει να ρισκάρει νωρίτερα η Γκενκ για να ανατρέψει την κατάσταση, όμως και αμυντικά δεν έδειξε πως είναι άτρωτη. Όμοια η επιλογή και στο τρίτο ματς ελληνικής ομάδας, ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 1.74.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement