Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μαχητής μέχρι τέλους Συγκίνηση στην πατραϊκή κοινωνία από την απώλεια του ηλεκτρολόγου μηχανικού, Παναγιώτη Βαφείδη

Published

on

Κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του ηλεκτρολόγου μηχανικού, στελέχους της Αχαϊκής Επιμελητηριακής Ανάπτυξης, Παναγιώτη Βαφείδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών μετά από γενναία και πολυετή «μάχη» που έδωσε με την ασθένειά του.

Ο Θανάσης Κούστας, Διευθυντής στην Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Αχαΐας έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Βαφείδη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία όχι μόνο για την ενεργό συμμετοχή του σε καινοτόμα project, αλλά και για την πηγαία ευγένειά του. «Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, μετά από μακροχρόνια ταλαιπωρία της υγείας του, ο εξαίρετος επιστήμονας και επίλεκτο στέλεχος της Αχαϊκής Επιμελητηριακής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Βαφείδης…..

Καλό σου ταξίδι φίλε μας…», έγραψε ο κ. Κούστας.

Ο Παναγιώτης Βαφείδης, Διαχειριστής της Επιχείρησης ProTeA Ι.Κ.Ε. που προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής και διαχείρισης και έχει διακριθεί για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό, τον απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και την επιστημονική της επάρκεια και τεχνογνωσία κατείχε δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, με Μεταπτυχιακούς τίτλους στην Διαχείριση Τεχνικών Έργων και στην Ηλεκτρονική και Επεξεργασία Πληροφορίας. Είχε εργαστεί ως Σύμβουλος και αργότερα Διαχειριστής Έργων για 11 χρόνια για διάφορους φορείς, ενώ εξειδικευόταν στην προετοιμασία, υποβολή και υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων πράξεων, στην διαμόρφωση προτάσεων έργων και στην εταιρική δικτύωση.
Με καταγωγή από τον Βόλο ήρθε στην Πάτρα ως φοιτητής κι έμεινε εδώ, όπου εκτός από την επαγγελματική και κοινωνική του καταξίωση κατάφερε να δημιουργήσει και μία όμορφη οικογένεια. Με τη σύζυγό του, Χριστίνα Ταβλά, η οποία βρισκόταν πάντα στο πλευρό του, είχαν αποκτήσει δύο κόρες, τις οποίες λάτρευε.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement