Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη στις φυλακές «Αγ. Στεφάνου»

Published

on

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, στις φυλακές του «Αγίου Στεφάνου» στην Πάτρα, δύο από τους 41 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον «Αγιο Στέφανο» μεταφέρθηκαν ένας Βόσνιος και ένας Κροάτης, οι οποίοι κρατούνται σε ειδική πτέρυγα, απομονωμένοι από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Η απομόνωσή τους από τους άλλους κρατούμενους κρίνεται από τις Αρχές επιβεβλημένη για την αποφυγή επεισοδίων, γι’ αυτό και δεν θα επιτρέπεται ούτε ο κοινός τους προαυλισμός.
Θυμίζουμε ότι οι πρώτοι 41 συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε 16 φυλακές της χώρας.
Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες 14 φυλακές θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα 27 άτομα.
Πάντως, στις φυλακές «Αγίου Στεφάνου» της Πάτρας, ελήφθησαν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας.
Όλοι οι κατηγορούμενοι, ηλικίας από 18 εως 21 ετών. Οι Κροάτες χούλιγκαν με την ναζιστική ιδεολογία αρνούνται κάθε συμμετοχή στη δολοφονία, υποστηρίζοντας ότι ήρθαν στη χώρα μας για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement