Connect with us

Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη ο Έλληνας οπαδός μετά το ένταλμα για συμμετοχή στα επεισόδια

Published

on

Συνελήφθη νωρίς το απόγευμα ο Έλληνας οπαδός του Παναθηναϊκού για τον οποίο είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα μετά την ταυτοποίησή του για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος εντοπίστηκε στην οικία του στην περιοχή του Γκύζη.

Η συμμετοχή του νεαρού στα επεισόδια ταυτοποιήθηκε από ένα βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και φαίνεται να έχει ηγετικό και καθοδηγητικό ρόλο στο τάγμα θανάτου των ακροδεξιών Κροατών χούλιγκαν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 24χρονος είναι γνωστός στις Αρχές και έχει απασχολήσει στο παρελθόν για συμμετοχή σε οπαδικά επεισόδια.

Μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο είχε πέσει θύμα επίθεσης με μαχαίρι έξω από το Εφετείο από αντίπαλη ομάδα οπαδών.

Ο 24χρονος είχε σωθεί μετά την επέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο και απομάκρυνε τους δράστες ενώ του παρείχαν και τις πρώτες βοήθειες.

Για εκείνη την επίθεση είχαν συλληφθεί 4 άτομα που εντοπίστηκαν σε ένα αυτοκίνητο όπου μέσα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

Νέα εντάλματα
Σύμφωνα με πληροφορίες η δικαιοσύνη έχει στη διάθεσή της στοιχεία και ευρήματα τέτοια που, όπως εκτιμάται, είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίηση και άλλων προσώπων στην αιματηρή επίθεση που επί του παρόντος είναι εκτός του κάδρου της ανακριτικής διαδικασίας.

Αυτό σημαίνει πως μετά την ταυτοποίηση νέων προσώπων θα αυξηθεί και ο αριθμός των κατηγορουμένων στην υπόθεση της σκληρής οπαδικής βίας.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement