Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Κάηκε» ο νεαρός εμπρηστής-Έσπασε σταθμευμένο όχημα, έριξε εύφλεκτο υγρό και έφυγε με ένα ποδήλατο

Published

on

Εξιχνιάστηκε από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών η υπόθεση με τον νεαρό που έβαζε φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή του ΤΕΙ.

Οι κινήσεις του είχαν καταγραφεί καρέ –καρέ από βίντεο, το οποίο μάλιστα δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω κοινωνικού δικτύου την περασμένη εβδομάδα και έγινε viral!

Συγκεκριμένα, βίντεο, που δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρήστης του TikTok ώστε να καταγγείλει δημόσια το συμβάν και να αφυπνίσει τους κατοίκους και όχι μόνο, δείχνει τον άνδρα να βάζει το χέρι του μέσα σε ένα αμάξι στην περιοχή όπου βρίσκονται τα ΤΕΙ της πόλης και να παραδίδει στις φλόγες το εσωτερικό του.

Στη συνέχεια όμως, περπατάει, ανεβαίνει στο ποδήλατό του και απομακρύνεται.

Ωστόσο, δεν κατόρθωσε να γλιτώσει από την «τσιμπίδα» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και συγκεκριμένα του έμπειρου προσωπικού του Ανακριτικού Τμήματος, το οποίο κατόρθωσε μέσα σε λίγες μέρες να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του και να τον εντοπίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» ο νεαρός άνδρας, 25 ετών, έδρασε στοχευμένα σε όχημα που ήταν σταθμευμένο καθώς φέρεται να είχε… προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του, έσπασε το τζάμι, έριξε εύφλεκτο υγρό, πυροδότησε το σημείο, αλλά ευτυχώς η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε τον κίνδυνο για σοβαρές υλικές ζημιές.
Αξίζει να αναφερθεί πως ο φερόμενος ως δράστης του εμπρησμού εκλήθη στο Ανακριτικό Γραφείο της Πυροσβεστικής, να δώσει κατάθεση – απολογία και πλέον η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα σταλεί στην Εισαγγελία Πατρών για τις περαιτέρω ενέργειες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement