Connect with us

Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Αναγνώρισαν Έλληνες χούλιγκαν οι αστυνομικοί – Συμμετείχαν στα επεισόδια

Published

on

Δέκα νέα πρόσωπα μπαίνουν στο κάδρο των ερευνών των Αρχών για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που κόστισαν τη ζωή στον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή.

Οι Αρχές έφτασαν στην ταυτοποίηση δέκα ατόμων μετά από εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει η ΕΛΑΣ στη διάθεσή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA μέσα στις επόμενες ώρες έρχονται νέα εντάλματα τα οποία αφορούν Έλληνες χούλιγκαν, οι οποίοι συνέδραμαν τους Κροάτες στη φονική επίθεση έξω από την OPAP Arena.

Παράλληλα, αναζητούνται και άλλοι Κροάτες χούλιγκαν και υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξει ταυτοποίηση των στοιχείων τους, ειδικότερα του ατόμου που φαίνεται σε πολλά βίντεο να χτυπά με ένα κοντάρι τον Μιχάλη.

Έρχονται νέες καρατομήσεις
Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το MEGA, το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους αξιωματικούς που συμμετείχαν στον σχεδιασμό της επιχείρησης-φιάσκο της ΕΛΑΣ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

«Πολύ σύντομα θα έχουμε επιπλέον απόδοση ευθυνών»
Φιλοξενούμενος στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, επανέλαβε ότι στην υπόθεση των Κροατών «από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι έγιναν αστοχίες και λανθασμένοι χειρισμοί», «δεν τα κρύβουμε κάτω από το χαλί».

Σε σχέση με την απόδοση ευθυνών είπε ότι «αποφασίζουμε με δικαιοσύνη και αποφασιστικότητα για να βελτιωνόμαστε», ωστόσο τόνισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε την απαξίωση της Ελληνικής Αστυνομίας». Υπογράμμισε ότι υπήρξε αλυσίδα λαθών σε πολλά επίπεδα και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσουν να αποδίδονται ευθύνες, κάτι που θα γίνει σύντομα.

Αναφορικά με τις έρευνες για τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή είπε ότι είναι σε εξέλιξη, δεν είναι εύκολη υπόθεση και περιμένουμε τι θα δείξουν τα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν, την ανάλυση του DNA, όπως και το οπτικό υλικό.

«Θα γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν» είπε. Κάλεσε, δε, όλους να δείξουν αυτοσυγκράτηση καθώς η υπόθεση είναι σε εξέλιξη, χρειάζεται χρόνος και ζήτησε να αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement