Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πίεση με το καλημέρα στη Σεβίλλη, με σύμμαχο την παράδοση η Μίλαν

Published

on

Η ήττα της πρεμιέρας από τη Βαλένθια αλλά και η απώλεια του Σούπερ Καπ, έχουν φέρει γκρίνια στη Σεβίλλη, πολύ νωρίς στη σεζόν. Με πίεση για τη νίκη, θα παραταχθεί απόψε στην έδρα της Αλαβές. Στην Ιταλία, η Μίλαν τρέχει τρομερή παράδοση στην έδρα της Μπολόνια, έχοντας χάσει τελευταία φορά το 2002!

  1. Αλαβές – Σεβίλλη (20.00)

Στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, ενδιαφέρουσα μάχη είναι αυτή της Αλαβές κόντρα στη Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιανοί δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Έχασαν στην πρεμιέρα από τη νεανική Βαλένθια, ενώ στον τελικό του Σούπερ Καπ, έχασαν το τρόπαιο στα πέναλτι από τη Μάντσεστερ Σίτι. Δύο κολλητές αποτυχίες που έφεραν πρόωρη γκρίνια στις τάξεις της ομάδας. Πρώτος αποδέκτης αυτής της ατμόσφαιρας είναι ο κόουτς Μπεντιλίμαρ και υπό μια έννοια αρχίζει και νιώθει την καρέκλα του να τρέμει. Η νεοφώτιστη Αλαβές με όπλο την έδρα θα επιχειρήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, η ανωτερότητα των Σεβιγιάνων πάντως μπορεί να κάνει τη διαφορά απόψε και να φέρει το τρίποντο στην πιεσμένη φιλοξενούμενη, στο 2.40 το διπλό.

Δες εδώ: Κορυφαία προγνωστικα τριαδες

  1. Mπολόνια – Μίλαν (21:45)

Η Μίλαν δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της πέρυσι, ρίχνοντας το βάρος της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εν τέλει κατάφερε να τερματίσει εντός πρώτης τετράδας και να αγωνιστεί και φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σαφώς και πάντα για μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς το πρωτάθλημα αποτελεί κυριαρχικό στόχο και φέτος θέλει να επιστρέψει στην κορυφή. Από την άλλη η Μπολόνια, εντυπωσίασε πέρυσι τερματίζοντας στη μέση της βαθμολογίας. Σημαντικό το ότι διατήρησε τον Τιάγκο Μότα στον πάγκο της, με τον Βραζιλιάνο τεχνικό να δείχνει ενθαρρυντικά πράγματα πέρυσι. Παρ’ όλα αυτά η Μπολόνια με τη Μίλαν δεν τα πάει καλά παραδοσιακά εντός έδρας, με τελευταία νίκη το 2002, η ενθουσιώδης Μίλαν δείχνει ικανή να συνεχίσει αυτή την παράδοση, στο 2.05 η επιλογή του διπλού.

Μην ξεχνάς: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement